2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز شوهرم اومده میگه تعطیلات  یه روز درمیون واسه توام هرچی توبگی هرجا توبگی هرچی توبگی هم میخوریم و... ولی یه روز درمیون با دوستام و واسه خودمم بعد اون روزا زیاد زنگم نزن🥺😢

مگه داریم همچین چیزی اخه چطوری نارحت نباشم

از چهارشنبه هفته پیش تحویلش نگرفتم 

بخاطر حرفی که بهم زد فکر نکنم دیگه اون ادم سابق بشم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من من . آخ بدونی دوشبه چه خونی به جیگرم کرده . میخام نبینمش دیگه 

والا منم خسته شدم اینقدر خانومای پرتوقع دیدم زندگیشون خوبه من که دیگه خیلی سختی کشیدم تلاشم کردم سازگارم هست هر روز شوهر یه ساز میزنه نمیکشم حوصله ندارم منم ادمم منم نظر دارم زندگی دارم چرا همش من باید تلاش کنم اون راضی باشه اخرشم ایراد بنی اسراییلی میگیره ولی اون یه قدم برای خوشحالی من برنمیداره واضح بهش میگم از چی ناراحت مبشم چی خوشحال دقیقا برعکس انجام میده این چه دوست داشتنه ارامش میخوام بچه ها یه چیز میگم ناراحت نشین اگه دوست پسر میداشتم الان تو زندگیم شانس داشتم اونقدر ساده و محترم برخورد کردم جواب هیچ کدومو نگرفتم 

والا منم خسته شدم اینقدر خانومای پرتوقع دیدم زندگیشون خوبه من که دیگه خیلی سختی کشیدم تلاشم کردم ساز ...

عزیز دلم عین منی . شوهر منم بی درک بی احساس . عمدا اذیتم میکنه . نه محبتی ن صمیمیتی‌ ...‌ قربون خدا برم