2777
2789

🌹﷽🌹

🌱سلام بر تو ای مولایی که آرزوی آمدنت بهترین آرزوهاست و آرزومندان و منتظرانت، برترین مردم تاریخ...💗

حتماً شما هم به خاطر نزدیک شدن لحظه های اول بهار، خیلی التماس دعا شنیدید! کسانی که موقع خداحافظی می گویند : «یادت نره! لحظه ی سال تحویل،منو دعا کن!» احتمالاً تعدادشان کمتر از 20-30 نفر هم نیست! شاید شما هم خیلی دلتان بخواد اولین دعا، خواستن یکی از حاجاتتان باشه؛ اما پیشنهاد ما به شما این هست که اولویت نه فقط خودتان و التماس دعا گفته ها، بلکه همه ی مردم کره ی زمین را اولویت اول قرار بدید. نه همه ی مردم بلکه همه ی موجودات. 

نمی شه؟!

چرا شدنی است...

چه طور؟ 

ما با دعا برای فرج ولی نعمت و مولایمان

لطف بی نهایتی به همه ی مردم در سراسر دنیا کرده ایم...

به همه ی نیازمندان؛ ستم دیدگان؛ گرفتاران؛ بیماران؛ کودکان معصوم ؛ بی سر پناهان؛  غم دیدگان؛ جنگ زدگان؛

تمام انسان ها؛ وهمه ی موجودات؛...

🌹🌈🪴☘️نوروزتـــان مبـــارک🌈🌹🪴☘️ 

ان شاءالله زیر سایه ی ولی نعمت و با دعا و عنایت ایشان

بهترین سال رو پیش رو داشته باشید.😘🥰♥

رأس دعای معهود 

پــــــــویش دعای فرج

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

رأس ساعت معهود 

خواندن دعای فرج 

فراموش نشه😍🥰

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ایها العزیز مسنا و اهلنا الضر.... 

مولایم التماس دعا برای تک تک ما

لحظه سال تحویل... 

_هدایت می شود به نور قرآن مجید.

- نزد اصحاب اعراف معروف می گردد.

- به ثواب طلب علم نائل می شود ان شاء الله.

- از عقوبت های اخروی ان شاء الله در امان می ماند.

- در هنگام مرگ به او مژده می رسد و با او به نرمی رفتار می شود.

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

_این دعای برای فرج، اجابت دعوت خدا و رسول صلی الله علیه و آله است.

- با امیرالمومنین علیه السلام محشور و در درجه آن حضرت خواهد بود.

- محبوب ترین افراد نزد خداوند می گردد.

- عزیزترین و گرامی ترین افراد نزد پیامبر صلی الله علیه و آله می شود.

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

دعا کننده برای فرج حضرت مشمول برکات زیادی میشود از جمله : 

- اطاعت از امر مولایش کرده است، که فرموده‌اند: و بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که فرج شما در آن است.

-  دعای فرج سبب زیاد شدن نعمت ها می شود.

- دعای فرج اظهار محبت قلبی است.

- نشانه انتظار است.

- زنده کردن امر ائمه اطهار علیهم السلام است.

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

_ان شاء الله از اهل بهشت خواهد بود.

- دعای پیامبر صلی الله علیه و آله شامل حالش می گردد.

-کردارهای بد او به کردارهای خوب تبدیل می شود.

- خداوند در عبادت او را تایید فرمایید

- ان شاء الله با این دعا عقوبت از اهل زمین دور می شود.

- ثواب کمک به مظلوم را دارد.

- ثواب احترام به بزرگتر و تواضع نسبت به او را دارد.

- مایه ناراحتی شیطان لعین است.

- اداء قسمتی از حقوق آن حضرت است (که اداء حق هر صاحب حقی واجب ترین امور است.)

- تعظیم خداوند و دین خداوند است.

- حضرت صاحب الزمان علیه السلام در حق دعا کننده دعا می کند.

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

- شفاعت آن حضرت در قیامت شامل حال او می شود.

- شفاعت پیامبر ان شاء الله شامل حال او می شود.

- این دعا امتثال امر الهی و طلب فضل و عنایت اوست.

- مایه استجابت دعا می شود.

- اداء اجر رسالت است.