2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر خود خوب باشید

1062 بازدید | 39 پست

بچه ها تو رو خدا با خوانواده شوهرتون خوب باشید حداقل احترام حفظ کنید

کمک نکنید 

پول ندید بهشون براشون خرید نکنید هدیه ندید

ولی تو رو خدا هیچ پسری رو از خانوادش جدا نکنید 

تو رو خدا تفکرتون این نباشه که با خانواده خودم ارتباط داشته باشیم نه با خانواده همسرم

اینا رو برا تلنگر به خودم اول میگم به بقیه چون خودمم متاسفانه ادم حساسیم بعید نیس ازم اینکارا

عروس ما پای ما رو از خونه پدرم برید امشب انقد ناراحت بودم گریه کردم خیلی خودمو کنترل کردم که تو این شب عید نفرین نکنم 

هیچی هیچ وقت ازشون نمیخوایم ولی اگه سالی یبار بریم خونه داداشم دعوایی حتنا درست میکنه و انواع بی احترامی بهمون میکنه ک نریم و....

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس داشتم یه خونواده شوهر خوب داشته باشم ک بی حاشیه و فتنه گری باشن که ایام عید بتونیم خوشگذرونی داشته باشیم ولی از اون عروس خاله زنک ومادرشوهر پول پرست که نمیشه. متاسفانه منم قطع ارتباط کردم.‌

I'll have a hard days but let we just do it.

اسی زن داداش منم عین عروس شماست ۷ ساله داداشمو ندیدم 

ولی خودمم عروسم با فامیلای خودن رفت و امد ندارم منظورم دایی و خاله اس اما با همه فامیل شوهرم رفت و امد دارم 😂😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐