sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2620 عنوان یکی پیام داده 141 بازدید | 11 پست بچه ها ینفر پیام دادبهم ببینید چطور جوابشو دادمخوبه یانه؟ آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق.. 1401/12/29 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2620 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
alone_girl_m عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 نه اصلا خوب جواب ندادی ..اونم درست حرف نزده درواقع اون جوابی که انتظار داشته ندادی ریتم مخ زنیش خراب شده 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2620 نه اصلا خوب جواب ندادی ..اونم درست حرف نزده درواقع اون جوابی که انتظار داشته ندادی ریتم مخ زنیش خراب ... الان چیشد ؟ بد شد ؟😐😂 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
alone_girl_m عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 الان چیشد ؟ بد شد ؟😐😂 اره اشتباه کردی در واقع داشته با پیکاب لاین پیش میرفته که خراب کردی بدترش اینه که بی احترامی نکرده ولی تو به مامانش جسارت کردی 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2620 اره اشتباه کردی در واقع داشته با پیکاب لاین پیش میرفته که خراب کردی بدترش اینه که بی احترامی ... ع الان میرم پاک میکنم😐 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
alone_girl_m عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 ع الان میرم پاک میکنم😐 دیده دیگه چه فایده .ولی بازم پاک کن چیزی نگفته که به مامانش چیکار داری شخصیت خودت تخریب میشه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2620 دیده دیگه چه فایده .ولی بازم پاک کن چیزی نگفته که به مامانش چیکار داری شخصیت خودت تخریب میشه تاپیکمو چجوری پاک کنم؟ آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
alone_girl_m عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 تاپیکمو چجوری پاک کنم؟ روزای زوج اگه تعطیل رسمی نباشه و در ساعتی که مشخص کردن باید بزاری تاپیک حذف 🤦♀️ 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲
sepishonam مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 2620 روزای زوج اگه تعطیل رسمی نباشه و در ساعتی که مشخص کردن باید بزاری تاپیک حذف 🤦♀️ نفهمیدم😐 آرزو کردم تورا شاید که سهمم باشد این عشق..
alone_girl_m عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1022 نفهمیدم😐 حق داری 😂یه تاپیک هس به اسم تاپیک حذف پست درخواستی باید لینک رو بزاری اونجا که نی نی یار حذف کنه 🌱☕ شازدهکوچولو پرسید دوست داشتنو میخوای ببری توگور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟ روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم ؛شازدهکوچولو گفت مگه میشه؟ روباه گفت:آره همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هرجا دنبالشون میگردم پیداشون نمیکنم :) کاربر ۹۹ و فراموشی رمز ورود🥲