2777
2789

میخوام برم خرید و هیچکیو ندارم بچه رو بزارم پیشش و باید خودم رانندگی کنم چون یسری وسایل هفت سین نخریدم،زیر شکمم هم درد داره واسه همین میترسم که بچه رو با کریر بلند کنم چون سنگینه شاید خطر داشته باشه؟شما از چن ماه بعد سز رانندگی میکردین؟

من تو غربتم شوهرمم عیده همش مغازس

خب موقع رانندگی چکارش میکنی؟ 

میذاری تو کریر؟ 

تو زو خدا محکم و سفتش کن. کمربند کریر رو هم ببند. 

دختر عموم دور از جونت نوزادشو گذاشت تو کریر رفته بود بیرون، تصادف کرد بچه ش از پنجره پرت شد بیزون😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره،ساک حمل هم دارم بزارمش تو اون بعد صندلی جلو با کمربند ببندمش 

من جای شما بودم با اسنپ میرفتم. راحت و بی دردسر. 

تو ترافیک بچه یهو گریه کنه خیلی اذیت میشی. 

حتی با اتوبوس و مترو بری ازینکه ماشین ببری راحت‌تری. 

اسی بچه ی یکماهه رونبرتوشلوغی والودگی ریه های نوزاداخیلی حساسه حالاسفرت هرجورباشه

اره،خودمم دلم نمیخواد ولی از اینورم چون عید اولشه و هم یماهگیش دوس دارم سفره خوشگلی باشع واسه همین😫،

اره،خودمم دلم نمیخواد ولی از اینورم چون عید اولشه و هم یماهگیش دوس دارم سفره خوشگلی باشع واسه همین😫 ...

باورکن برای نی نی الان فقط خواب وشیروپوشکش مهمه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
کاش خداقل همسایه بودیم😁من واقعا تنهام تو غربت🖤 یعنی نمیتونم نرم بنظرتون؟سفره نندازم؟

اره واقعا. منم توی غربتم و کاملا درکت میکنم. اگه حس خوبی داری حتما انجامش بده اما به خودت و نی نیت سخت نگیر. سریع جمع و جور کن خرید رو