2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک😍❤️☘️

119 بازدید | 5 پست

آيد وصال و هجرِ غم انگيز بگذرد
ساقی بيار باده که اين نيز بگذرد

ای دل به سرد مهری دوران صبور باش
کز پی رسد بهار چو پاييز بگذرد

خانمای عزیز🥰 و همچنین اقایون محترم🙄 سایت

پیشاپیش عید نوروز رو بهتون تبریک میگم😍

امیدوارم سال پیش رو سالی سرشار از برکت و سلامتی و خبر های خوش برای هممون باشه😇

کنکوری های عزیز ! خداقوت ✋🏻امیدوارم تلاش هاتون نتیجه بده😍و در سال ۱۴۰۲ موفقیت تون رو جشن بگیرید 

عاشق های گرامی😁از ته قلبم❤️از خدا میخوام که اگر به صلاحتون هست به دلبرتون برسید...

مادران عزیز🌹✨️ اگر لایق باشم برای عاقبت بخیری و سلامتی بچه هاتون دعا میکنم شماهم برای من دعا کنید 🥰

خلاصه برای همه ی کاربران(چه کسانی که نام بردم چه کسانی که نام نبردم)بهترین هارو از خدا میخوام🥰

درسته که اینجا قسمتی از دنیای مجازی هست اما ما مثل یک خانواده ی بزرگ هستیم مهربونی هاتون رو هرگز از یاد نمیبرم و بینهایت دوستتون دارم❤️

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عید شما هم مبارک عزیزم 🩷

ممنونم🥰❤️

حافظ صبور باش ڪه در راه عاشقی                                            هر کس ڪه جان نداد به جانان نمی‌رسد...                  جنابِ‌حافظ   🌻🙃                                                                                                                                                         چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری                          برآید از دلم آهی،بسوزد هفت دریا را…!🌊                                 جناب سعدی!💫🌝