2777
2789

با عرض پوزش مسئله ای واسم پیش اومده ، دفتر مرجع تقلیدمم همش اشغاله

غسل باید انجام بدم ، الان لکه بینی دارم 

یعنی پریود محسوب میشم و نمیتونم غسل کنم ؟

یا اینکه غسل جنابت و حیض رو باهم باید انجام بدم؟

نمیخوام موقع سال تحویل غسل به گردنم باشه😔

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

اول غسل جنابت

بعد حیض

اگ خون حیض نباشه یعنی فقط لکه بینی استحاضه قبیله میشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

خوب پریودات چند روزه هست از اون میتونی بفهمی 

ولی واقعا من ب ابن پی بردم آدم بخواد غسل کنه سعی کنه تو ی روز خاص تمیز باسه لکه بینی امو ول نمیکنه 😑آره میشه برا هر دو غسل ی غسل کرد ب نیت هر دو

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که میدونم چن تا غسلو میشه باهم انجام داد .لکه بینیت ادامه پریودته یا همینطور ایجاد شده؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
اول غسل جنابت بعد حیض اگ خون حیض نباشه یعنی فقط لکه بینی استحاضه قبیله میشه

موعد پریودم نزدیکه ، چند روز دیگه اس 

ولی خون پریود نیست که بگم پریود شدم ، لکه بینیه فقط

یعنی همچنان غسلم درسته؟

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

موعد پریودم نزدیکه ، چند روز دیگه اس  ولی خون پریود نیست که بگم پریود شدم ، لکه بینیه فقط یعن ...

پس استحاضه قلیله حساب میشه باید بگین غسل استحاضه قلیله میکنم

اول هم غسل جنابت کنین

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
تا جایی که میدونم چن تا غسلو میشه باهم انجام داد .لکه بینیت ادامه پریودته یا همینطور ایجاد شده؟

بله تا ۵ تا رو میشه انجام داد ، سوالم اینه لکه بینیم باعث نمیشه غسل جنابتم باطل حساب بشه؟

قبل از پریودمه،  همین یکی دو روزه باید پریود بشم ولی الان صرفا لکه بینی دارم نه خونریزی پریودی

بله تا ۵ تا رو میشه انجام داد ، سوالم اینه لکه بینیم باعث نمیشه غسل جنابتم باطل حساب بشه؟ قبل از پر ...

نه لکه بینی غسل جنابتو باطل نمیکنه اصلا به هم ربطی ندارن .همیشه قبل پری لکه بینی داری ؟

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
پس استحاضه قلیله حساب میشه باید بگین غسل استحاضه قلیله میکنم اول هم غسل جنابت کنین

ممنون

نه لکه بینی غسل جنابتو باطل نمیکنه اصلا به هم ربطی ندارن .همیشه قبل پری لکه بینی داری ؟

اره همیشه قبل و بعدش دارم 

اره همیشه قبل و بعدش دارم 

میتونی واسه لکه بینی غسل استحاضه قلیله انجام بدی اگه مقدارش کمه ولی چون همیشه لکه بینی داری قبل پری شایدم جز پریت حساب شه اینو دقیق نمیدونم ولی به احتمال زیاد استحاضه اس

میتونی واسه لکه بینی غسل استحاضه قلیله انجام بدی اگه مقدارش کمه ولی چون همیشه لکه بینی داری قبل پری ...

ولی استحاضه قلیله غسل نمیخواد ولی برا هر نماز باید یک وضو بگیری مثلا نماز ظهر یه وضو نماز عصر یه وضو 

ولی استحاضه قلیله غسل نمیخواد ولی برا هر نماز باید یک وضو بگیری مثلا نماز ظهر یه وضو نماز عصر یه وضو ...

پس قضیه غسل جنابتم الان اوکیه؟ مشکلی نداره؟

پس قضیه غسل جنابتم الان اوکیه؟ مشکلی نداره؟

بله اگه غسل کردی درسته