کلا واس لباس و میوه و آجیل و نمیدونم شیرینی چقد خرج کردین امسال؟
ما ولخرجی کردیم الان پشیمونم..اخه بعد عید شدید پول لازمیم
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
واسه خودم اصلا چیزی نخریدم چون حسش نبود ولی اول اسفند خریدای بچه ها رو کردم لباس بیرونی و خونگی شد ۶ تومن مواد غذایی هم مثل هر ماه خریدیم شاید طرفای پنج شد همسرم دوتا شلوارو بلوز و کفش خرید شد ۸ ، یه مقدار اجیل و شیرینی خرید در حد ۲ تومن واسه خودمون ،،، مهمان هم نداریم اصلا قراره از سوم تا سیزدهم بریم ویلای شوهر خواهرم با کل خانواده من اونجا دعوتیمم میدم دیگه بریز و بپاش خونه خودم نیست
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....