2777
2789
عنوان

بچه ها عیدو چقد خرج میکنید..میشه بگید من وجدان درد گرفتم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 20 پست

اجیل ۱۲۰۰ میوه هنوز نخریدیم شیرینب نمیدونم 

شکلات سرکار شوهرم داده چند مدل

تخمه هم که از قبل داشتیم

لباسای خودم تقریبا۳تومن شد شوهرم هیچی نخرید فقط یک شلوار داد دوختن ۲۵۰ 

برای هفت سین فقط سبزه خریدم چون گربه دارم هفت سین نمیتونم بچینم

شربت میدین؟ زود نیس واس شربت؟

جنوبه خیلی گرمه عزیزم 

چای بدیم شر شر عرق میریزن بدبختا

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه خودم اصلا چیزی نخریدم چون حسش نبود ولی اول اسفند خریدای بچه ها رو کردم لباس بیرونی و خونگی شد ۶ تومن مواد غذایی هم مثل هر ماه خریدیم شاید طرفای پنج شد همسرم دوتا شلوارو بلوز و کفش خرید شد ۸ ، یه مقدار اجیل و شیرینی خرید در حد ۲ تومن واسه خودمون ،،، مهمان هم نداریم اصلا قراره از سوم تا سیزدهم بریم ویلای شوهر خواهرم با کل خانواده من اونجا دعوتیمم میدم دیگه بریز و بپاش خونه خودم نیست 

جنوبه خیلی گرمه عزیزم  چای بدیم شر شر عرق میریزن بدبختا

چه جالب ما آذربایجانیم فعلا خیلی سرده بخصوص شبا

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

چه جالب ما آذربایجانیم فعلا خیلی سرده بخصوص شبا

نه ما دیگه کولر به راهه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!