2777
2789

کلا واس لباس و میوه و آجیل و نمیدونم شیرینی چقد خرج کردین امسال؟

ما ولخرجی کردیم الان پشیمونم..اخه بعد عید شدید پول لازمیم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه پولت مثل تیریه که از کمان خارج شده

پشیمونیت فایده نداره

لااقل از خریدات لذت ببر

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

من از ی موضوع دیگ ناراحتم هر سال تولدم شوهرم کاری نمیکنه برام‌ناراحتم ولی هرسال یه خرجی برا خودش میتراشه امسال خریدای خواهرشو کرد پارسال قلیون گرفت پیارسال مکملو پودرو......ولخرجی از جانب دیگریست

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!

لباس و اجیل نخریدیم

فقط ظرفای جدید هفت سین 

میوه و شیرینی و شربت 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
لباس و اجیل نخریدیم فقط ظرفای جدید هفت سین  میوه و شیرینی و شربت

شربت میدین؟ زود نیس واس شربت؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

من برای خودم لباس خریدم در حد ۸۰۰ تومن  .اینم از سهام عدالت بود لباس تو خونگی یه کم اونم رفتم ته بازار گشتم با قیمت مناسب  .خرج بوتاکس وژلم شد ۴ تومن رنگ موهامم ۱و نیم . اجیلم نمیخرم اصن 

شاید امشب با شوهرم شیرینی بخریم ی کم و تخمه و شکلات اگ کسی اومد دیگه شرمنده نشیم همین و بس بیشتر از این نمیتونیم شوهرم حقوقش در حد ۵ تومن 

من همشو شب عیدی نگرفتم ی ذخیره هایی داشتم واسه آجیل و شیرینی...الانم ۶۰۰ تخمه خریدم ومخلوط کروم با مابقی آجیلای ذخیره... ۳۰۰ شیرینی خونگی دوکیلو و شکلات....قطاب و نون گردویی و کماچ سهن خودمون پختیم....

لباسم تو اسفندی واسه بچه ها خریدم دیگه شب عید بنجلارو میریزن بیرون نخرم...فک کنم جمعا ۶ تومنی شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من سفره هفت سین و اینا نمیندازیم 

بعد عید داداشم نیس فقط خودم و مامان و بابام هستیم کسی هم نمیاد خونمون 

آجیل نمیخریم من دوس ندارم.... امشب شیرینی میخوام بخرم یه جعبه همین و یکم برم در مغازه تنقلات بخرم

لباس هم ی نیم ساعت دیگه میخوام برم بخرم.... در حد ۳ میلیون و ۲۰۰ اینا یا نهایتاً ۳ میلیون و نیم 

همین دیگههههه 

نوجونمممم... موهامم کوتاه کردم ی ماه قبل عید الان مرتبه نیاز نیس برم آرایشگاه 

نمیدونم دقیق ولی تا الان فک کنم ۱۴ ۱۵ تومن شده باشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

۳ تومن آجیل و شکلات و میوه و شیرینی 

۶ تومن خرید ۴ نفرمون البته همسرم فقط کتونی خرید همه چی داشت 

۵ تومن عیدی بقیه خانواده و خورده ریز خونه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی