2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی هیچ وقت نتونستم عشقمو ابرازز کنم عاشق که زیاد شدم مثلا از یه پسری خوشم بیاد و خودمو‌ خودم بسوزم ...

چر ولش کنی؟

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
چر ولش کنی؟

بخاطر هزار تا شرایط زندگیم راه های ما ها از هم جدا بود من آیندم چیز دیگه ای میشه اون یه چیز دیگه اون هدفش از زندگی چیه من هدفم چیه سطح خانواده ها و هزار تا مشکل دیگه که این منو خیلی اذیت میکنه من میخام پزشک بشم الان با یه پسری دوست بشم بهش قول ازدواج‌ بدم اون که مثلا مهندسه بخام علافذخودم کنمش با اینکه اخر بخام ولش کنم درست نیست دور از معرفته دلم نمیاد ولی هرشب اهنگ غمیگن میزارمو گریه میکنم🥲💔

خودت عاشق شدی ؟ مجردی یا متاهل ؟

مجردم.

اره تو دوران دانشگاه(8 سال پیش) عاشق یه دختر شدم بدجور که بهم نه گفت ولی هنوز که هنوزه عاشقشم و نتونستم فراموشش کنم

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
نه هنوز مجرده اونم. نمیدونم چرا زن کسی نمیشه. احساس میکنم دلیل خاصی داره

چرا بهت گفت نه شاید اونم هنوز دلش با توعه اگه شمارشو داری دلتو بزن به دریا برا یکبارم که شده بهش پیام بده رسما ازش خاستگاری کن 

چرا بهت گفت نه شاید اونم هنوز دلش با توعه اگه شمارشو داری دلتو بزن به دریا برا یکبارم که شده بهش پیا ...

باید اول برم سرکارش و ببینم الان بعد از 8 سال نظرش چیه بهم. بعد از طریق گوشی وارد میشم