2777
2789
عنوان

چرا نوار بهداشتی انقد گرون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 29 پست
چند وقته همین ۲۰ به بالاس فقط نانسی نگیرید که افتضاحه 

لیدی کر گرفتم

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w
فک میکنم پارچه بزاریم بهترباشه

ماهی پنجاه بیا بهت بدم برو دوتا بخر ولی از این کارا نکن🥴

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اینم سواله که میپرسی🤣نوار بهداشتی گرون شده😂😂

خب گرون شده حداقل میشد۱۷یا۱۸

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w

#اینجا_ایران_است

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
خب گرون شده حداقل میشد۱۷یا۱۸

بیخیال بابا اگه بخای طبق گرونی پیش بری هر نیم دقیقه باید بگی عه چی گرون شد 

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
تافته احتمالا قیمت قبله شوهرم مغازه داره گرون تره

نه لیدی کر

ماهی پنجاه بیا بهت بدم برو دوتا بخر ولی از این کارا نکن🥴

باشه واقعا بده 😂😂

چجوری تحملش میکنی🤣🤣من از فروشگاه گرفتم سری پیش هر سه بسته اش چسب بزرگش کلا ضعیف بود نگه نمیدا ...

اینکه کلا جنس خوب ندیدم شاید بی تاثیر نباشه 🤣

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
اون ک گرون تره میدونی چقدر پارچه باید بندازی دور هر ماه.اصلا قیمتش سرسام اور میشه

میخواد بشوره دیگه مثل زمانهای قدیم