2777
2789
عنوان

دوس مجازیم ی جوری شده رفتاراش

178 بازدید | 19 پست

من با یه دختری ت مجازی خیلی صمیمی شدمو حتی خیلی کمکش کردم ک بره مدرسه ای که میخاد حتی با مامانشم بخاطر اینکه بره مدرسه ای ک میخاد حرف زدم و جالب اینجاس مامانش بخاطر من قبول کرد اوالش خیلی باهم دیگه خرف میزدیم ولی الان دیر دیر جپابمو میده مثلا ۳ روز طول میکشه تا جوابمو بده و خیلیم مثلا دلداریش میدادم تو چیزا بعد دیرپز بهم پیام داد گفت ک پیج ذوبیکام هک شده بیا کمکم ب دوستام پیام بده براشون جریانو تعریف کن ک از بلاکی درم بیارن 

و حالا فهمیدم وقتی کمک نیاز داره منو میبینه 

حالا نمیدونم از نظرتون باهاش هنوز دوست باشم یا منم مث خودش باشم بهش دیگه پیام ندم؟

چرا سعی میکنی بخونیش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روابط صمیمی رو مستقل اداره کن عزیزم 

یعنی وابسته نشو  که برات توقع پیش بیاد و درنتیجه وقتی توقعاتت برآورده نشد دلت بشکنه و دنبال تلافی باشی 

هر آدمی رو تو مرکز تمرکزت قرار نده

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️
💔.. بنظرت از کدوم پیامرسان دوست پیدا کنم؟

امینو،ایتا،سروش،بله،ایگپ،ارزو،روبیکا

باید ت این پیام رسانا مثلا بری ت گروها هم میتونی بوی فرند پیدا کنی هم گرل فرند

چرا سعی میکنی بخونیش؟
نخندی بم اعتمادینفس پیام دادن ت گروه ها رو ندارم😬🤦‍♀️

وا کاری نداره نام کاربریتو ی اسم کیوت بزار ی پروفایل کیوت بزا ک ج تو بدن 

فق بگوسلام بقیه جوابتومیدن باهم دیگه حرفبرنین مثلابیارشون ت یه بحثی

چرا سعی میکنی بخونیش؟