2777
2789
عنوان

دانشجو بودید و ازدواج کردید

117 بازدید | 10 پست

سلام . کیا تجربه اینو دارن که هم درس خوندن و ازدواج کردند ؟ سختتون نبود ؟ به درساتون یا کارای خونه میرسیدید ؟ 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

من دانشجویم خونه خودمم

کلا مجردی مسئولیت کمتری داره . متاهل باشی امکان داره مهمون بیاد یا دعوت بشی . خودت تنها باشی ناهار درست کنی نکنی نظر خودت مهمه فقط ولی متاهلی ، نظر همسرت هم مهمه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت که هست..ولی من همیشه میگم شرط اصلی این کار همسر آدم هست که همراه و همدل باشه تو این راه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
سخت که هست..ولی من همیشه میگم شرط اصلی این کار همسر آدم هست که همراه و همدل آدم باشه تو ایت راه

آره واقعا ، خیلییی مهمه که همسر شرایطت رو درک کنه .

من بلافاصله هم مامان شدم. خیلی سخت بود، خیلی. با مادر شوهر هم زندگی می‌کردم، عملا افسردگی کامل گرفتم. همیشه حس ناکافی بودن داشتم. از هیچ چیز لذت نبردم. هیچ تفریحی نداشتم. خستگی یار همیشه همراهم بود.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.
من بلافاصله هم مامان شدم. خیلی سخت بود، خیلی. با مادر شوهر هم زندگی می‌کردم، عملا افسردگی کامل گرفتم ...

وای خیلی سخته دیگه 🥲 من تا همین مرحله ازدواجش رو فقط فکر کردم بعد همش میگم نکنه از درسم جا بمونم یا کارای خونه رو نتونم انجام بدم زندگی بره هوا😕

وای خیلی سخته دیگه 🥲 من تا همین مرحله ازدواجش رو فقط فکر کردم بعد همش میگم نکنه از درسم جا بمونم یا ...

واقعیتش اینه که خونه پدر و مادر مسوولیت جدی نداری. خونه خودت، همه کارها پای خودته. کسی هم کمک کنه لطف کرده. معاشرت‌های اجباری داری که خونه پدر و مادر خیلی راحت می‌تونی از زیرش شونه خالی کنی. شب‌های امتحان خونه پدر و مادر نهایت فاجعه اینه که مهمون دعوت کنه، ولی خونه خودت می‌تونه خیلی بدتر باشه. تجربه من خیلی تلخه، چون خانواده شوهرم همسایه بودند. بسیار پرتوقع و خیلی مزاحم. 

واقعیتش اینه که خونه پدر و مادر مسوولیت جدی نداری. خونه خودت، همه کارها پای خودته. کسی هم کمک کنه لط ...

دقیقا همینطوره و ده مسئولیت دیگه ! از طرف دیگه نگرانم که نکنه دیر بشه وقت ازدواج . هر چند که سن زیادی ندارم ولی اطرافم کسایی رو دیدم که بخاطر درس یا کار ازدواجشون رو به تعویق انداختن و بعدش دیگه فرصت ازدواج خوب واسشون پیش نیومد 

دقیقا همینطوره و ده مسئولیت دیگه ! از طرف دیگه نگرانم که نکنه دیر بشه وقت ازدواج . هر چند که سن زیاد ...

خوب دوران دانشجویی رو به آشنایی و نامزدی بگذرونید. خیلی زود سر خونه و زندگیتون نرید. من دانشجوی دوره تخصص بودم که ازدواج کردم. هم‌دوره‌ای هام که دوره عمومی ازدواج کردند یا ترم آخر عروسی کردند، یا بعد از فارغ‌التحصیلی. شوهرهاشون هم تو پایان‌نامه‌هاشون خیلی کمکشون کردند.