2777
2789
تاپیک قبلیم باهام بد حرف زد گفتن کات کن 

😂خب بهش بگو چون مثل گاو رفتار میکنی میخوام برم. شخصیت منو زیر سؤال میبری. 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔تورو خدا یکی درست کمکم کنه 

نباید همش تحت تاثیر نظر دیگران باشی.. مستقیما بهش بگو از فلان رفتارش دلخوری، شاید اصلاحش کرد. اگ نکرد هم خداحافظی کن باهاش🦦

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

گلم از خداشه کات کنید ولی داره یه جوری رفتار میکنه توپو بنداز تو زمین تو 

که پسفردا هرکی پرسید چی شد چرا جدا شدید تورو مقصر جلوه بده

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
😔تورو خدا یکی درست کمکم کنه 

ببین ببند دهنتو و این دست حرفا بنظرم توهین داضحی هستش و من خودم اصلا اینقدر پایین نمیارم که یه پسر هرچقدرم دوسش داشته باشم باهام این مدلی صحبت کنه 

توجه کن که منتم میزاره میگه با اون رفتار بابات اومدیم و رفتیم

معلومه خستس و واقعا دلش طالب جداییه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

چون بهت گفتن کات کن تو واقعا اومدی کات کنی؟؟؟

اینقدر حرف مردم برات مهمه؟؟

می‌تونستی به جای اینکارا بهش بگی که درکت میکنم شاید حال روحیت خوب نباشه ولی حق نداری با من اینطوری صحبت کنی وگرنه دفعه بعدی قیدتو میزنم 

اینطوری بهش تلنگر وارد میشد حواسش جمع تر میشد

خب 

دو ساعته همه کامنتا رو میخونم 

الان پبام بده بگو 

من انقد حقیر نیستم که باهام اینجوری رفتار کنی 

ینی چی ک میگی دهنتو ببند ینی چی بهم توهین میکنی؟

من اومدم تو رابطه خوش باشم محبت و احترام ببینم نه توهین 

همچین رابطه ای رو نمیخام دیگه پیام نده 

همین قسمت پیام منو کپی کن بفرست ببین چی میگه بعدا ریپلی بزن بیام

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

خودت بهتر میدونی تو رابطه باهات چجوریه

پس فقط نگو بخاطر حرف بقیس

ادم با زیردستشم اینجوری صحبت نمیکنه

این الان اینجوریه تو زندگی مشترک واویلاس

خواهش میکنم یجوری نباشه بعد با ی بچه طلاق بگیری

یذره عزت نفس داشته باشید

نازگل عزیزم لطفا لطفا لطفا

ب هیچ وجه الان ازدواج نکن ب هیچ وجه تو الان خیلی سنت کمه اونم سنش کمه دو سه سال صبر کنید 

واسه توام خوبه ببینی رفتارش بهتر میشه یا نه

عاقل تر هم میشی بهتر میتونی تصمیم بگیری