2777
2789

سلام

خانوما شما هم از این آنفولانزای جدید گرفتید؟

من بجز سوزش حلق هیییییییچ علائم دیگه ای ندارم نه آبریزش بینی نه سرفه نه عطسه

رفتم دکتر هم گفت اصلا آنتی بیوتیک و اینا احتیاجی نداری فقط یه قرص مونته لوکاست و یه ویتامین سی و دیفن هیدرامین داد

ولی گفت که ۳ تا ۵ روز ناقلی یعنی تا زمانی ک علائم از بدنت رفع بشه حالا موندم بین ۳ روز و ۵ روز که تا کدومش ناقلم🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

۲ تا بچه کوچیکم دارم یه ۴ ماهه یه دوسال و نیمه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بهارشونم‌ سابق هستم و ازسال۹۵ عضو سایت بودم ولی برای ورود ایمیلمو تایید نمیکنه!!!😕😕😕😕

من خودم گرفتم دوهفته پیش هنوزم کامل خوب نشدم مامانم دم عیدی گرفته بهش دارو هم نمیدن نگرانشم

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گلوم داره پاره میشه نمیتونم آب دهنمو قورت بدم باردار هستم

وای تو بارداری خیلی بده من خودم تو بارداریم کرونا گرفتم به محض اینکه خوب شدم یک هفته بعدش آنفولانزا گرفتم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انشالله که زودتر بهتر میشی عزیزم

بهارشونم‌ سابق هستم و ازسال۹۵ عضو سایت بودم ولی برای ورود ایمیلمو تایید نمیکنه!!!😕😕😕😕
اسی الان بچه چهارماهت غلت میزنه؟؟؟

تقریبا

زور میزنه ک برگرده با کمک میچرخه