2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

65 بازدید | 3 پست

من اسفند ماه فقط یه هفته رفتم مدرسه بخاطر این مسمومیت ها تعطیل شدیم برای همین بابام نصف پول سرویسم رو به راننده داد ولی الان راننده گیر داده میگه باید کامل بدی عیدی هم بذاری روش

من خودمم بابام راننده مدرسه دیگس و دانش آموزا نصف پول رو دادن...

حالا نمیدونم چیکار کنم

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩
چقدر مردم پرو شدن خداااا😑 من کامل رفتم مدرسه هزینه سرویس هم دادیم ولی دیگه عیدی نخواست

اهوم خیلی آدم بی منطقیه😑🥲

هر کسی حق زندگی داره با نظرات و افکارمون همو آزار ندیم⁦❤️⁩یکی دوست داره ازدواج کنه و مسئولیت یه زندگی رو قبول کنه یکی هم دوست داره مجرد باشه و لذت زندگی رو در زندگی مجردی میبینه،یه زوجی دوست دارن بچه دار بشن یه زوجی هم نه،یکی دوست داره درس بخونه و درسشو ادامه بده تا بالاترین مقطع یکی هم دوست داره بره دنبال هنر و هنرمند بشه و...هیچ بایدی وجود نداره دوست من همون طور که دوست داری و دلت میخواد زندگی کن تو فقط یه بار متولد شدی برای زندگی و بعد هم خواهی مرد دیگه هیچ وقت فرصتی نداری پس تا میتونی بدون توجه و اهمیت به حرف کسی از زندگیت لذت ببر😌⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.