2777
2789

ب مادرم اطلاع دادم الان خونه مادرمم .مادرم خونه نبود.داره برمیگرده خونه بریم لباسامو از خونه خودم بیاریم.خیلی هم ناراحت بود از شوهرم.پدر ندارم فعلا ب برادرا هم نگفتم.الان ک رفتیم ب خونه اگه خونه بود شوهرم عکس العملم چی باشه.راستی دیشب ک منو انداخت بیرون من شاهد نداشتم ب ۱۱۰هم زنگ نزدم اما چون گفت اگه جایب داری خونه مادرت برو.میخوام لباسامو بیارم و بیام خونه مادرم.اما از طرفی میترسم همه چی ب نفع اون تموم شه.همون عدم تمکین و نرک منزل .اما اگه برم خونه و بمونم خیییییییییییییلی رودار میشه فک میکنه مادرم منو فرستاده ک طلاق نگیرم .راهکارتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیو بزار رو دوربین صدا رو داشته باش از وسایلایی که بر میداری ام طوری که تابلو نباشه فیلم بگیر

در این حین کاری کن بگه که زدتت و پرتت کرده بیرون عصبانیش کن طوری که بگه اره برو طلاقتم میدم

خیلی تو دادگاه باعث نمیشه راحت طلاق بگیری

ولی وقتی خودش بگه پرتت کرده باز کمکت میکنه و خالی تز لطف نیست

اسمم مهساس نام کاربریمم بخاطر اسممه...همین!
صدا محکمه پسند نیست .مامور بیاد در خونه و همسایه ها بفهمن دیگه باید فاتحه این زندگی رو بخونی

ما همسایمون زنشو زده بود فرداش داداشاش اومدن انقدر داد و بیداد کردن دعوا و درگیری یه ماه نشد خانمه برگشت سر زندگیش . هر روزم چشم تو چشم بودیم انقدرم خانواده متشخصی بودن باورم نمیشد اینجوری دعوا کنن