2777
2789

خونمون کوچیک بود وسیله های منم زیاد نصف وسیله ها و یخچال بزرگمون رو مجبور شدم ببرم خونه مادر شوهرم بزارم با یه کیسه لباس که برام تنگ شده بود بردیم اون جا گذاشتیم تو انبارشون 

بعد از یخچال نازنینم که دارن استفاده میکنن بعد خواهر شوهرم رفته از تو کیسه لباسا یه چادر داشتم گذاشته بودم توش برداشته برا خودش  دیدم سرش ولی هیچی نگفتم برام مهم نبود اصلا نیازی بهش نداشتم خوب بعد مادر شوهرم خندید گفت ما همه وسیله هایی که آورد بودی رو کشتیم 

بعد تو بوفه شون هم یه سری از ظرفا و چیزا تزیینی که مال من بود رو باز کردن بودن از تو جعبه گذاشته بودن اون جا 

الان یه خونه دیگه کنار مغازه همسرم اجاره کردیم که اینم اندازه همین خونه هست کوچیکه ولی انبار مغازه شوهرم هست که میتونم وسیله ها رو بیارم بزارم اون تو 

شما جای من بودین وسیله ها رو میزاشتین تو انبار مادر شوهر باشه یا میاوردین 

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظاهرا تو انبار مادرشوهر امنیتشون در خطره 

میاوردم میذاشتم انباری مغازه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یخچالت رو چه طور دست گرفتند 

شوهرت چی میگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اصلا لازم هم نداشته باشی اجازه ندارن دست بزنن 😑😑😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇