2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیایین....

167 بازدید | 25 پست

الان با اونی ک میخوام سر تصویری دعوامون شد خیلی همو میخوایم ولی من میترسم از تصویری یه حس بدی داره خونواده اون کاملا از رابطمون خبر دارن منم مامانم خبر داره ولی بازم سخته برام اعتماد کردن و از طرفی تصویری ادمو خیلی بد نشون میده اعتماد به نفسمو میاره پایین بدم میاد چیکار کنم؟ 🥺🥺

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی حضوری همو دیدیم چن بار

خب پس دیگ چرا بدت میاد برو تصویری اون تورو پسند کردهه 

دراز بکش گوشیو بگیر یکم بالا ترر و باهاش حرف بزن یکممم ارایش کن 

و هی دست بکش رو موهات پسرا خوشوون میاد😂

تصویری کلا ایطوره ادمو گنده نشون میده

چیشو دوس نداری

اخه ادم قیافش تو تصویری یجوری میشه اعتماد به نفسم میاد پایین🥺😂

عزمزم میخایسفردا باش ازدواج کنی همه مدله میبینتت پس اعتناد بنفست ببر بالا🤣

اخه الان میخوام مخشو بزنم 😂😂😂😂😂😂

اخه الان میخوام مخشو بزنم 😂😂😂😂😂😂

پسرا اتفاقا از اینک خودت باشی و اعتماد ب نفس بالایی. داشته باشی خوششون میاد 

برو تصویرییی باهاش گفتم بهت ک ی مقدار ارایش ساده ایی کن ک حس کنه نچرالی و یهویی اومدی تصویری 

بعددددد دراز بکشش رو بالشت گوشیو بگیر سمت بالا خیلیم خوب میشه 😄