2777
2789
عنوان

عصر یه گردنبند نقره خریدم پشیمونم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4295 بازدید | 102 پست
مرسی گلم نگووو آخه من همون مغازه اول خریدم😭

پول رو دادی دیگه تموم شده . مهم اینکه ک چیزی ک خریدی واقعا ظریف شیکه . بخوشی استفاده کنی 

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف به این زندگی منم اینطوریم ، بعد وقتی کم میل به خرید چیزی ام ولی میخرمش میام خونه عاشقش میشم فک کن ...

دقیقااااا بخدا 

صب دوتا عینک خریدم یکیو عاشقش شدم یکیو گفتم بد نیست 

الان اومدم خونه عاشق اون بد نیستم کک تعویض کردن اونکه ک عاشقش شدمم بجونم افتاده🥲

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دقیقااااا بخدا  صب دوتا عینک خریدم یکیو عاشقش شدم یکیو گفتم بد نیست  الان اومدم خونه عاش ...

عینک خوبه میخری بازم

اما من این یادگاریه از یه عزیز واسه همین خیلی برام مهمه

🌱💚
عینک خوبه میخری بازم اما من این یادگاریه از یه عزیز واسه همین خیلی برام مهمه

آخه مسئله اینه سر هرررررر چیزی ک میخرم اینجوریم هررررر چیزی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
آخه مسئله اینه سر هرررررر چیزی ک میخرم اینجوریم هررررر چیزی

من سر لباس و وسیلها سخت گیرم تو خرید اما اگه پشیمونم بشم برام مهم نیست اما چیزای که تا چندین سال قراره باشن خیلی حساسم

🌱💚