هستیشمممم مدیر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3948 عنوان اونایی ک کارای خونه هنوز مونده بیاین دور هم باشیم انگیزه بدیم سریع تموم شع | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 23 پست سلام بچه ها سال خوبی داشته باشین ....تازه اومدم خونه همه چی نو و تمیزه فقط میخام کف آشپزخونه رو بشورم با پا دری ها...تا الان چندتاشو شستم ...ظرف های مونده هم شستم...خسته شدم اومدم اینجا...خیلی استرس دارم فردا مامانم بیاد خونمون ببینه جای کثیف باشه بهم میگه ...میخام خونم برق بزنه...ولی دیگ جون ندارم صب ۸بیدارشدم رفتم آرایشگاه تا ساعت ۲بعدش اومدم ناهار گذاشتم خوردیم رفتیم دنبال مانتو نبود چیزی ک هر دو پسند کنیم ...گذاشتیم فردا ...ینی فقط الان و صب وقت تمیزی دارم😐موندم شام رو چکار کنم نمیرسم خدایا شکرت♥️ 1401/12/29 | 01:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یااس1358 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 11936 ای جان ولی فردا شب مهمون نمیاد یک شب سال تحویله بچه هام میان عروس وپسرم فرداشم دخترو دامادم 😍ناسلامتی ننه بزرگ سایتم 😂 بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚 💚💚💚 اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم . اللهم عجل الولیک الفرج به حق مادر پهلو شکسته 💔
هستیشمممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3948 بچه هام میان عروس وپسرم فرداشم دخترو دامادم 😍 ناسلامتی ننه بزرگ سایتم 😂 😍😍😍😍زنده باشی چند سالتونه خدایا شکرت♥️
یااس1358 عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 11936 😍😍😍😍زنده باشی چند سالتونه 43 بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚 💚💚💚 اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم . اللهم عجل الولیک الفرج به حق مادر پهلو شکسته 💔
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8674 چقد تو خوبی ما کلی سختی ب خودمون میدیم🤭 من خییییلی زیاد سخت میگیرم جالب اینجاس آدمی نیستم که همیشه همه جامرتب باشه ولی لحظه سال تحویل انگار باید تادرزاام تمیزباشه همه لباسای کهنه دورریخته شه هیچ لباسی نشسته نمونه و اینا تادم سال تحویل درحال تمیزکردنم😕 پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
هستیشمممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3948 من خییییلی زیاد سخت میگیرم جالب اینجاس آدمی نیستم که همیشه همه جامرتب باشه ولی لحظه سال تحویل انگار ... خیلی خوبه ...قطعا این کار خیلی حالتو خوب میکنه مث منی نمیخام لباس نشسته بمونه ...سال تحویل همه جا مرتب و تمیز باید باشه ... خدایا شکرت♥️
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8674 خیلی خوبه ...قطعا این کار خیلی حالتو خوب میکنه مث منی نمیخام لباس نشسته بمونه ...سال تحویل همه جا م ... ولی حسودیم میشه به کسایی که اینطورنیستن پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
هستیشمممم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3948 ولی حسودیم میشه به کسایی که اینطورنیستن 😁😄😄اونا همه چی رو آسون میگیرن و پیر نمیشن🧑🦯 خدایا شکرت♥️
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8674 😁😄😄اونا همه چی رو آسون میگیرن و پیر نمیشن🧑🦯 دقیقا🥲 پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙