یه قند افتاد زیر کابی نت خم شدم بردارم یه گوشه کابی نت تیز بود دستم خراش برداشت بعد که دید کلی غر زد ودعوا چرا دستت اینحوری شده خسته شدم از این اخلاق گندش اخه یکی بگه به توچه منم بهش گفتم اصلا دلم میخواد چاقو بزنم سر دلم فضولی تو یعنی چی سر همچی چیزی غر میزنی عصبانی شد رفت بیرون وقتی اومد فقط با بچه ها بازی کرده والانم همشون خوابن .
شوهرم مثل قضیه خاله خرسه رفتار میکنه بجای اینکه بگه دستت چی شد چسب میارم برات کلی اخم وغر زد .الان من مقصرم یا نه ؟ کی باید بره پیش قدم واسه آشتی
ای وای از این عشق که باز اومده خونه خرابم کنه .دنیا دنیا این خونه خرابی رو دوست دارم خودم دلم میخواد خونه خراب تو باشم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
ولی یه نامه بنویس بهش همینو بگو ،بگو بهتر بود اینطوری رفتار میکردی
فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻🫲🏼😂