2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم

1320 بازدید | 25 پست

امشب بودیم خرید ،قرار بود برنج بگیریم چون تموم شده بود ما تو ماشین بودیم بعد اون قسمت از شهر خیلی ترافیک بود، گفت فردا میگیرم ،من گفتم بهتره الان بگیریم فردا دیر میشه ،بعد شروع کرد داد و بیداد گفت نترس یه روز برنج نخوری نمی میری

حالا من لاغرم ، با این حال چون رو وزنم حساسم کلا همیشه هم رژیمم. خودشم سر غذا نخوردم همیشه باهام دعوا داره و به زووور بهم لقمه میده بخورم

اووووونقدر از این حرفش ناراحت شدم گریه ام گرفت ،منم کللی باهاش داد و بیداد کردم که من خودم شاغلم درامد دارم آویزون تو نیستم ،یه کیسه برنج هم چند وقت پیش پدرم بهم داده بود به روش اوردم،بعد یهو عصبی شد محکم زد تو صورتم ، احساس میکنم دندونم جلوم لق شد،لبم هم از،داخل خون اومد خییلی خیییلی قلبم شکسته 

اینم از عید امسال💔💔💔💔

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا مردا مثل زنانیستن کاش اینو بفهمیم میگفتی باشه فردابگیر دادوبیدادنداره 

خودش داد و بیداد و شروع کرد ،الان میگم کاش هیچی نمیگفتم اصلا ،عیدمون خراب نمیشد

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

همسرت از منتی ک برای کیسع برنجی ک بابات بهت داده روش گذاشتی زدتت،مردا کلا از منت گذاشتن بهشون،بدشون میاد

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
ترافیک گرونی مردا خسته کرده وقتی گف فردا میخرم دیگه نباسد چیزی میگفتی البته کار همسرت خیلی اشتباه ب ...

کلا دست بزن نداره،نمیدونم چرا یهو اینطوری کرد،قلبم هزار تیکه شد،اونم سر یه چیز بی ارزش

انگار همه ی انرژی مو ازم گرفتن ، از ساعت ۹ مثل یه تیکه گوشت افتادم رو تخت ، همه ی صورتم ریمل پخش شده حتی حوصله شستن صورتم ندارم ،

همسرت از منتی ک برای کیسع برنجی ک بابات بهت داده روش گذاشتی زدتت،مردا کلا از منت گذاشتن بهشون،بدشون ...

اول خودش منت گذاشت که نترس یه روز  برنج نخوری نمیمیری

دیگ حرفی نزدین اومدین خونه؟ 

چرا رسیدیم خونه هی الکی میخواست با من حرف بزنه ،شبیه منت کشی ،من اومدم تو اتاق در وقفل کردم،چند بار در زد جواب ندادم