2777
2789
عنوان

اگه ازم بپرسن..............؟؟؟؟

254 بازدید | 18 پست

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو نداره...

میگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که  حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

برای کسی وقت بزارید که براتون وقت میزاره

برای کسی بمیرید که براتون تب کنه

این مثل درستی است

ارزشمندی خودتون رو در هر شرایطی حفظ کنید

بدونید اگر در رابطه ای باشید که برای طرف مقابلتون مهم نیستید، فقط وقتتون رو تلف کردید

چون اون هیچ آینده ای رو برای این رابطه متصور نیست

ملاک تشخیص اش هم وقت گذاشتنه

صرف وقت و زمان برای یک رابطه، سنگ محک اینه که اون آدم شمارو دوست داره و میخواد با شما ادامه بده

نه اینکه از رو شیکم سیری رفتار کنه و عین خیالش نباشه

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

..

یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بس.  یه دختر تنها ولی خودساخته.   عطر تمشک،  رنگ. بنفش.   یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

..

☹️

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

واقعاااااااا🤤👌

💖

دقیقا 👏👏❤

هر جا قلبتو به درد اومد 

دور بزن 

این خطاب  به خودم 

ک می خوام فرصت بدم به خودم برم سمت علایقم 

نه اون چیزی بقیه دوست دارن من باشم

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
دقیقا 👏👏❤ هر جا قلبتو به درد اومد  دور بزن  این خطاب  به خودم  ک می خوا ...

هرجا دورت زدن توهم باید دورشون بزنی البته نه به روش اوناومثلاشکستن دل،دورمثل دور یه میدان...

برگردی نری ک باز قلبک به درد بیاد

واقعا درست میگی  ولی کاش شرایطشو داشتم

شرایط بیشتر ب خودمان بستگی داره که چطور پیش بره

👌Ok  

🧡😘

اگر مجرد باسی و در مورد دوست و..بگی میشه. ولی وقتی متاهلی و بچه دار و سنت یک کم بگذره به این راحتی ...

یه چیز کلی هستش.

واما حرف شما حتما صحیح هست

شرایطی که توشم خیلی خاص هست نمیتونم ریسک کنم 

بهش فکرکن.سبک سنگین کن. اصن بنویس روی یه کاغذ ببین چندتاچندتا هستی باخودت