2777
2789
باسلام من یه پسر 8ماهه دارم که امشب وارد هشت ماه شد ه امروز برده بودمش مرکز بهداشت برای قد و وزن پایان هفت ماه ولی کارشناس بهداشت به من گفت که دور سرش از 1 ماهه 1 میلیمتر رشد کرده و 42ونیم شده 42و 6 خیلی نگرانم از صبح دارم روانی میشم خواستم ببرمش دکتر خودش ولی از شانس بد امروز پنجشنبه بود و مطبها تعطیل تا شنبه روانی نشم خیلیه اخه پسره من الان 25 روزه که اسهال داره واسه دندون دراوردن دکتر به من گفته بود که ویتامین اد رو زیتد بهش نده هر دوسه روز یکبار اونم روزی 15 قطره به کارشناس بهداشت که گفتم گفت پس واسه خاطر همونه که رشدش کم بود پسرم حتی از ماهه پیش هم همش 150 گرم اضافه کرده یعنی وزن و دور سر بهم ربط دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یعنی اینقد اندازه گیریش دقیق بوده یه میلی متر رو فهمیده؟؟؟؟ خودتو نگران نکن ان شالله چیزی نیست اسهالش رو درمان کن حتما گناه داره طفلی
سلیمانا از این خرمن فقط یک خوشه میخواهم ز گوشه گوشه دنیا فقط شش گوشه میخواهم 
بابا یه کم متر اینطور و امور چند میلیمتر جابجا می شه من که هر دفعه می رم بهداشت مترش جاش بالا پایینه بعدشم تو بازه دو ماه یکبار برای بچه 6 ماه به بالا اندازه گیری انجام می سه

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

دور سر با یکبار رشد نکردن مورد نداره واسه همه پیش میاد ولی اگه ادامه داشته باشه میفرستن دکتر پس ناراحت نباش و در نظر بگیر که بیرون روی هم داشته پس این ماه رشدش بخوای نخوای کم میشده.
 آنکس که لذت یکروز زیستن را تجربه کند  گوئی که هزار سال زیسته است و آنکه امروزش را در نمیابد هزار سال هم  به کارش نمی آید . 
نگران نباش از هشت ماه رشد بچه آروم میشه.چون اسهال گرفته افزایس ورن نگرفته.انشاالله برطرف شد دوباره وزنش میزان میشه
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
واسه اسهال موز هم خیلی خوبه براش یه تیکه کوچولو له کن بده بخوره واسه اونا هم نگران نباش کلا همه بچه ها واسه دندون از نمودار رشدشون عقب میوفتن اونطور که بهداشت حساب میکنه کلا درست نیست مثلا اگر نوزاد وزن تولدش 4 کیلو باشه میگن تو یکسالگی باید 3 برابر شده باشه ولی دلیل نمیشه نوزاد که تپل باشه تا آخر بذاری همونقدر چاق بمونه که دکتر براش رژیم میده بهداشت الکیه
چی بگم والا