2777
2789
عنوان

آزمون بانک ملی

3869 بازدید | 112 پست

سلام دوستان اگه میتونین راهنماییم کنین 

امروز رفتم ثبت نام کردم مدرکم کارشناس حسابداریه  هر چی زدم قبول نکرد زدم حسابداری(همه گرایش ها) قبول کرد اومدم خونه دیدم حسابداری خالی کارشناسی ارشد میخواسته فرق این دو تا رشته چیه ؟بخونم قبول شم تو مصاحبه ردم میکنن؟!خیلی پنچرم لطفا راهتماییم کنین

پسرم بزرگترین دلیل برا نفس کشیدنمه.برا سلامتیش یه صلوات بفرست لطفا

بله عزیزم

من بانکم بعد از قبولی مدارک باید ببری

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اخه فرق این دو تا چیه😭

ارشد که بخوان سن بالاتری میتونن بگیرن

فرق هست دیگه بین ارشد و لیسانس

شرط سنی چندسال بود؟

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
رشته ات چیه؟ خب ارشد میخواسته  شما ارشدی؟

رشتم حسابداریه تو سایت نوشته بود حسابداری تو پرانتز همه گرایش ها برای لیسانس .اما حسابداری خالیو زده ارشد میخوان فرق میکنن مگه این دو تا

از تجربه کارت و درآمدت میگی..راضی هستین؟

بله خیلی خوبه 

من دارم بازنشست میشم اما بانک رو بهترین میدونم عاشق بانکم

رشتم حسابداریه تو سایت نوشته بود حسابداری تو پرانتز همه گرایش ها برای لیسانس .اما حسابداری خالیو زده ...

نمیدونم راستش اطلاع ندارم 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚
رشتم حسابداریه تو سایت نوشته بود حسابداری تو پرانتز همه گرایش ها برای لیسانس .اما حسابداری خالیو زده ...

فکر کنم داری اشتباه میکنیا

حتما هم ارشد میخواد هم لیسانس 

منتها شرط سنی هاشون تفاوت داره

ارشد که بخوان سن بالاتری میتونن بگیرن فرق هست دیگه بین ارشد و لیسانس شرط سنی چندسال بود؟

میدونم فرقه بین لیسانس و ارشد میگم اگه بخونم قبول شم بخاطر همین ک همه گرایش ها تو مدرکم نیس قبولم نمیکنن؟