2777
2789

بچه ها ی موضوعی ذهنمو درگیر کرده ی نفر که چند ماهه میشناسمشون ازم خواستن با هم دوست باشیم و گفتن ی مدته راجع بهم تحقیق میکنن و اگر خدا خواست ازدواج، از لحاظ شخصیتی تحصیلی و اینام خوبه رشته خوبی میخونه فقط یسال کوچیک تره 

اما طرز رفتارش و اینا نسبت ب سنش بیشتره 

بنظرتون چیکار کنم؟ 

سوگند به نامت ک تو آرام منی ❤️ 

😐یه ساله بابا چرا بزرگش مکنی

کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه‌ آرزوی‌ بزرگی‌ تو دلته حتما خدا لیاقت‌ رسیدنش‌ بهت‌ داده که الان رویاته☆🌿💓                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازخودم کوچکترنمیپسندم.اگ سنتون بالای سی هست روش فکرکن

چون معمولا پسرای بالای سی پخته ان

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

سن عدده عزیزم 

توی اطرافیان من خیلی زیاد داریم که خانم از آقا بزرگ‌ترن مشکلی هم نیست چون شناخت و بلوغ فکری و شخصیتی مهمه

هر چند که جفتتون خیلی کوچولویین برای ازدواج 😊

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
هر دو دانشجو یکی 19  یکی 20

خیلی کم سن و سالین   میخوای باهاش در تماس باش منتها خیلی خیلی زوده برای ازدواج   و  نظر من اینه که پسر باید بزرگتر باشه  البته هیچ صد درصدی  در کار نیست  

معجزهءعشق اتفاق افتاد 

قبل اینکه ازدواج کنم دقیقا با شرایط تو با یکی یسال از خودم کوچیکتر دوست شدم قدش خیلی بلند بود خوش هیکل و قیافه و سنش نمیخورد از من کوچیکتر باشه و اون دقیقا مثل تو بهم پیشنهاد داد و قبول کردم بدون هیچ تفکری 

اخرشم بهت بگم که الان از هم خبر نداریم و من زن یکی دیگه شدم 

چرا ؟ چون بچه بود مردا هرچقدرم سن بالا باشن خیلی بچه آن چه برسه دوست پسرم که سنش ازم یسال کوچیک بود پس عقلش ۶ سالی از من عقب تر بود 

چشم و دل سیر نبود بنده خدا کمبود داشت 

چون سنش کم بود تحربشم کم بود نمیفهمید بیچاره دست خودش نبود اخرشم یه بگایی داد فهمیدم از سر بی تجربه بودنش کلی هول بوده فکر کردع میتونه باهمه باشع