2777
2789
عنوان

دوستانی ک با شوینده سیف کرمی مشکل دارین بیاین راه حلشو کشف کردم😐😌

| مشاهده متن کامل بحث + 23452 بازدید | 46 پست
من چیزیو دور نمیندازم بلاخره به کار میاد 

دیگ ازین خیلی ناامید بودم از طرفی حیفم میومد بندازم دور سرویس بهداشتیو میشستم باهاش😐

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
اره با سیم کشیدم خط افتاده😐😢

یادم نیست اون کرم حوصله ندارم الان وگرنه سرچ میکردم ببینم چیه🥲

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ ازین خیلی ناامید بودم از طرفی حیفم میومد بندازم دور سرویس بهداشتیو میشستم باهاش😐

و بلاخره عاشقش شدی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یادم نیست اون کرم حوصله ندارم الان وگرنه سرچ میکردم ببینم چیه🥲

باشه خودم سرچ میکنم الان 

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
سلام ببخشید من امروز خریدم تا حالا استفاده نکردم برای شستن سرامیک هم خوبه کاربرد داره؟ 

سلام برای سرامیک استفاده نکردم و شاید لکه بندازه مات بشه

ولی برای جرمایی که کنار قابلمه اینا هست خشک بریزن تو چند دقیقه چنان پاک سازی کنه که

روعن سوخته اطراف قابلمه چدن رو پاک میکنههه؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

روعن سوخته اطراف قابلمه چدن رو پاک میکنههه؟

تا حدودی خوب بود

محصولات کرمی سیف از میلیون‌ها ذره میکروکریستال ساخته شدند و همین باعث شده تا بتونند لکه‌های مقاوم و سرسخت رو هم پاک کنند. برای استفاده از این محصول و داشتن تجربه بهتر، بهتره که قبل از استفاده حتما بطری رو تکون بدید، محصول رو روی پارچه یا اسفنج مرطوب بریزید و بعد به کمکش سطح رو تمییز کنید. از اشتراک گذاشتن تجربه‌تون بسیار ممنونیم.

خوشحالیم که تجربه خوبی از سیف داشتید  نحوه استفاده درست از همه محصولات با مشخصاتش رو می‌تونید تو سایت سیف مطالعه کنید 

وای چی بگم این خط و خش ها که هیچی ولی خیلی تجربه ی خوبی بود چون منم میترسیدم از این سیف کرمی ها با وجود اصرار زیاد دوستان استفاده کنم و فک میکردم مثل جرم گیر هستش و روی سینک رو سیاه میکنه و الان با این متن شما میرم میگیرم که با خیال راحت استفاده کنم و انقدر جون نکنم برای تمیز کردن گاز

سیف کرمی که عالیه من برای گاز و سینک مدام ازش استفاده میکنم همینطوری که گفتی خیس می‌کنم یه کم سیف میزنم میذارم چند دقیقه بمونه بعد دوباره با دستمال خیس پاک میکنم  برای سینک هم از پولیش سینک استفاده کن خیلی خوبه

محصولات کرمی سیف از میلیون‌ها ذره میکروکریستال ساخته شدند و همین باعث شده تا بتونند لکه‌های مقاوم و سرسخت رو هم پاک کنند. برای استفاده از این محصول و داشتن تجربه بهتر، بهتره که قبل از استفاده حتما بطری رو تکون بدید، محصول رو روی پارچه یا اسفنج مرطوب بریزید و بعد به کمکش سطح رو تمییز کنید. از اشتراک گذاشتن تجربه‌تون بسیار ممنونیم