2777
2789

سلام عزیزان میخوایم بریم براتعطیلات نوروز ترکیه کلی گشتم میل بومونتی رو انتخاب کردم  اگه جای بهتری رفتین اسمشو بگید لطفا وهزینه ش  ممنون که راهنمایی میکنید  کحاها برم براخرید لباس بنجل نباشه فقط💋♥️

سلام عزیزم من ساکن استانبول هستم اکثرا خریدام رو از اکمرکز مال،واتر گاردن و زرلو انجام میدم پاساژای خوبین

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من ساکن استانبول هستم اکثرا خریدام رو از اکمرکز مال،واتر گاردن و زرلو انجام میدم پاساژای ...

نزدیک همدیگه ن؟ممنون که نظردادی♥️👍🏻😘ببشتر لباس میخوام براخودم‌ پسرم و روتختی و تزئینات خونه

ما پارسال عید هتل تکسیم رفتیم.خوب بود .البته در حد ۴ستاره.جاش خوب بود .سر میدان تکسیم.. قیمت الان ن ...

میل بومونتی هم چهارستاره س عکساش که جذاب بود اجی سردرگمم 

تورش چند روزه ؟کلا چند در اومد؟برا ما پارسال ۳شب وچهار روز فک کنم نزدیک ۴۲.فقط صبحانه. بعد اومدیم ی ...

عزیزم با تور نمیرم خودمو همسرم دوتایی حساب کردم بیست و ۴تومن بلیط و هتلم بیست تومن میشه ۴۴تومن تااینجا بدون غذا تاکسی اونارو نمیدونم براپنج شب کلا ۱۰۰میلیون گذاشتم براسفر اگه کم نیاد🥺