2777
2789

بابام همیشه وقتی خستس و مریضه منو کتک میزنه سرمون جیغ میزنه حالت چشاش عوض میشه ... من تیکه تیکه میشم امسال کنکور دارم مجبورم این ۳ ماه خیلی خوب بخونم اگ اونی ک میخوام بشه ولی میگه تو گوشیت میری اصلا درس نمیخونی ولی در صورتی گوشیم همش جلو چشش بیرونه بخدا سینم داره درد میگیره دستم میلرزه اینارو میگم جوری زد رو گردنم جا سوتینم مونده توروخدا راه چاره بدید میخوام بخونم ازادیمو بخرم😭😭😭تازه تو مدرسه نفر اولم و همیشه میبینه نتیجه میگیرمو اینارو میگه خدایا کمکم کن

من هستم انچه هستم🌵👀

نمیتونی بری خونه مادر بزرگی پدر بزرگی کسی این چند ماهو؟

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام فقط میگه کی تورو میگیره تو ک خیلی حقیری خیلی پستی هیچی نمیشی 😭😭😭 همش باهام بد حرف میزنه حتی وقتی میخوام بهش محبت کنم همش بهم زور میگه میگه در اتاقت باز باشه تا ته بعد درس بخون یا فاطمه زهرا دیگه نمیدونم ب کدوم راه برم

من هستم انچه هستم🌵👀
از جمله ی بابام خیلی بدم میاد .  لعنت ب پدرم لعنت هیچوقت نمیبخشمش  اصلا خاطره ی خوبی از ...

ب من میگه من تورو از اولش نمیخواستم انشالله بمیری خودم با دستام خاکت کنم😭😭😭

من هستم انچه هستم🌵👀