2777
2789

دوستان دکتر برام چکاپ کامل نوشت انجام دادم تو جوابش ۳ تا چیزش نرمال نیست رنگیه خواهشا بگید این ۳ تا چین استرس گرفتم...الان عکسشو میذارم

💕🧚‍♀️                                               

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی ویتامین دی هست که فوق العاده پایینِ دارو میده میخوری اوکی میشه

مرسی عزیزم 

اره اتفاقا الان از پیش دکتر اومدم گفت ویتامین دی پایینه😞

بهم d-vigel50000 داد گفت ۱۵ روز یه بار 

💕🧚‍♀️                                               

اولی فاکتور خونی هست برای تشخیص کم خونی و ... مال شما سه دهم بالاتر از حد مجاز که مهم نی

پس نمیدونم چرا بهم گفت کمخونی!!!!

بهم قرص فرفولیکم داد روزی یه دونه

💕🧚‍♀️                                               

دومی ویتامین دی هست که فوق العاده پایینِ دارو میده میخوری اوکی میشه

من دوست ندارم قرص اینا بخورم حدس میزدم ویتامین دیم پایین باشه صبحا میرفتم بالکن پاهامو میدادم تو آفتاب 

امروز دکتر گفت به غیر قرص چیزی فایده نداره چون از بس تهران هوا الودست ویتامین دی کجا بود

اصا ناامید شدم 

دعا کن خوب بشم❤️‍🥲

💕🧚‍♀️                                               

من دوست ندارم قرص اینا بخورم حدس میزدم ویتامین دیم پایین باشه صبحا میرفتم بالکن پاهامو میدادم تو آفت ...

این چیزی نیس ک ناامید بشی هیچ چیز مهمی نیس با دارو خوردن حل میشه بروخداروشکر کن مشکلت همینجور چیزای سادس  

الان ناامیدمنم ک دکتر حرفای خوبی در مورد بیماری پدرم نزده😢😔

این چیزی نیس ک ناامید بشی هیچ چیز مهمی نیس با دارو خوردن حل میشه بروخداروشکر کن مشکلت همینجور چیزای ...

اره عزیزم میدونم کمبود ویتامین دی درمان میشه ولی خب بازم دوست نداشتم اینطور بشه ذهنم درگیرشه منی ک ترو فرز بودم تو اوج جوونی الان نزدیک یه ماهه خیلی کسل و بیحالم و همش احساس افسردگی دارم دست خودم نیست

برای پدرت ناراحت شدم ۱۰۰ تا صلوات نذر کردم میفرستم تا امشب 

ناامید نباش انشالله خوب میشن 💛

💕🧚‍♀️