2777
2789
عنوان

دعای نه گفتن شوهر به مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای یا من یجیب الاستجاب رو پوست الاغ تازه زایمان کرده بنویس با یه تیکه از موی بافته شده مادرشوهر بز ...

😂😂😂ذهنت خیلی خلاقه

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

خوبی مامانم 

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
😂😂😂دعا کدومه جنم داشته باش فقط

دارم اما خسته شدم هفت ساله با شوهرم سر این مسیله دعوا دارم اون خاک بر سرم گاهی وقتا به حرف اوناس گاهی وقتا هم به حرف منه در حالی که این زندگی ماست فقط باید به حرف و خواست خودمون دو تا بریم جلو نه به خاطر بقیه زندگی کنیم

نیاز به دعا نیست.حالا گاهی باهاتون بیاد اشکال نداره ولی اگه همیشه هست باشوهرت صحبت کن بگو بعضی وقتا دوست دارم تنهایی خودمون بریم بیرون.دونفری بگردیم

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
دعای یا من یجیب الاستجاب رو پوست الاغ تازه زایمان کرده بنویس با یه تیکه از موی بافته شده مادرشوهر بز ...

🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜

ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔        توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭