کسی همچین دعایی بلده؟ یا یه دعایی که مادر شوهر هیچ درخواستی ازمون نداشته باشه کلا زبونش طوری بسته بشه که هر آخر هفته برنگرده بهمون بگه بیاین بریم گردش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔 توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭
دارم اما خسته شدم هفت ساله با شوهرم سر این مسیله دعوا دارم اون خاک بر سرم گاهی وقتا به حرف اوناس گاهی وقتا هم به حرف منه در حالی که این زندگی ماست فقط باید به حرف و خواست خودمون دو تا بریم جلو نه به خاطر بقیه زندگی کنیم
دعای یا من یجیب الاستجاب رو پوست الاغ تازه زایمان کرده بنویس با یه تیکه از موی بافته شده مادرشوهر بز ...
🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜🐜
ترکم و ب ترک بودنم افتخار میکنم من بیر تورک قیزام 😎😎❤همیشه یادت باشه ک دنبال کسی باش ک دنبال تو باشد😔 توروخدا منو کنترل کنید😡 الان این چهارمین کاربریمه دوسش دارم 😁😭