2777
2789

یکی تو زندگیمه خییلیم دوسش دارم   شغلش رانندس همیشه تو جادس

ولی اوایل که اشنا شدیم حتی تو جاده هم باهتم تلفنی حرف میزد پیام میداد الان ماشینشو عوض کرده 

دیگه نه  خییلی دیر جواب زنگ و پیامو میده  بعد یکی دوبار گفتم چرا اینجور شدی اگه دوسم نداری از زندگیت میرم بهتر از انتظار الکیه گفت بخدا ذهنم درگیزه معامله کردم حسابم خالی شده  قرض هم کردم 

بعد اگه یهو دست و بالم خالی نمیشد مشکلی نداشتم گفتم کسی تو زندگیته گفت نبخدا 

ولی کلا دیر به دیر جواب میده ترو خدا راهنمایم کنین چجور بیخیال زنگ و پیام بهش بشم

به قول دکتر انوشه تویزونی گریزونه 

گریزونی اویزونه

بزار اون سراغتو بگیره

پیگیر نباش زیاد

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی میکنم حرفت بره تو کلم الان من دوساعت پیش پیام دادم یکم پیش جواب داده میخوام دیگه جوابشو تا شب ن ...

گوشیو بزار کنار برو مشغول یه کاری شو تا هی وسوسه نشی پیام بدی

سوالی درباره فیلم و سریال داشتین بپرسین لطفا اگه سنت کمه و هنوز به بلوغ فکری نرسیدی من و ریپلای نکن چون اگه کسی بخواد قانعتون کنه به نفهمی خودتون ادامه میدین اگرم دیدی جوابتو ندادم یعنی نخواستم به یه تپه کود لگد بزنم                        اندازه یه دونه قاشق چای خوری حس ششم دارم ولی برای سرگرمیه جدی نگیرید 😬😁
چند وقته باهاشی؟چند وقته اینجوری شده؟

الان نزدیک 7ماهه خاستگارم بود باهاش وارد رابطه شدم تبدیل به علاقه شد

الان نزدیک دوماهه اینجور شده کمتر هستش کمتر وقت میزاره 

ناگفته نماند تو کل ایران تو جادس

ولی خو مثلا الان مرز جوانروده بیکاره باز نیستش🙄🙄🙄

اخه بد بختی خییلی دوسش دارم  برام سخته😞😞😞

پسرا از دخترای کنه خوششون نمیاد دلشونو میزنه بزار دست نیافتنی باشی بزار فک کنه توام برنامه داری سرت شلوغه ‌.اگه فک کنه کامل دد اختیارت داره دیگ اینجوری میشه 

توام دیر جواب پیامشو بده زنگم نزن اون فقط بزنه 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم
الان نزدیک 7ماهه خاستگارم بود باهاش وارد رابطه شدم تبدیل به علاقه شد الان نزدیک دوماهه اینجور شده ک ...

ازدواج کنید چی سختت نیس کلا تو جاده باشه و کمتر وقت بگذرونه 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم
الان نزدیک 7ماهه خاستگارم بود باهاش وارد رابطه شدم تبدیل به علاقه شد الان نزدیک دوماهه اینجور شده ک ...

یه جای کار میلنگه اخه معامله وبدهی و طلب و این حرفاهم مگه چقدر طول میکشه

پسرا از دخترای کنه خوششون نمیاد دلشونو میزنه بزار دست نیافتنی باشی بزار فک کنه توام برنامه داری سرت ...

اینو راست میگی خدایی پسرا وقتی بفهمن همیشه هستی دیگه بزات وقت نمیزارن

سعیمو میکنم  دیگه زنگ وپیام ندم

ولی من خیلی قربون صدقه ش میرم اینم کم کنم