gahanameyakhzadeham مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 134 عنوان تیرگی ناحیه تناسلی خانوما طبیعیه؟ 404 بازدید | 22 پست بدنم سفیده اما ناحیه تناسلی نسبت ب پوست بدنم تیره تره میخواستم بدونم مال همه ی خانوما این شکلیه؟ ناحیه تناسلی همه تیرس؟ 1401/12/28 | 13:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setayyy عضویت: 1401/06/02 تعداد پست: 2632 اگر از ژلیت استفاده میکنید تیره هستش باید لیزر برید برای موهای زائد هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
memol10 عضویت: 1395/06/01 تعداد پست: 8661 بله طبیعیه عادیه چون همیشه پوشیده است اصطکاک لباس هم هستتمیزی و بهداشتش مهم تره میتونین پودر موبر استفاده کنین اگر حساسیت ندارینیا لیزر مو زائد یه درجه روشن تر میشه سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
duff_middle_east عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2498 واس ژیلته ن ربط نداره من خیلیارو دیدم ژیلت نمیکشن اما تیرس بخش رحمو نگفته ناحیه تناسلیو گفت مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی... fall=pv
duff_middle_east عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2498 اگر از ژلیت استفاده میکنید تیره هستش باید لیزر برید برای موهای زائد ژیلت مال زیر شکم پیش رحمه این میگه ناحیه تناسلی مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی... fall=pv
__tahsirinazgol عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 3777 ن ربط نداره من خیلیارو دیدم ژیلت نمیکشن اما تیرس بخش رحمو نگفته ناحیه تناسلیو گفت بخش رحم مگ مو داره ادم ژیلت بزنه منم تناسلی منظورم بود
memol10 عضویت: 1395/06/01 تعداد پست: 8661 اگر از ژلیت استفاده میکنید تیره هستش باید لیزر برید برای موهای زائد بخاطر ژیلت نیستخیلیا ژیلت نمیکشن بازم تیره تره سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
duff_middle_east عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2498 بخش رحم مگ مو داره ادم ژیلت بزنه منم تناسلی منظورم بود زیرش خیلی خیلی پایین ناحیه تناسلی دورشه منکه شکمو نگفتم 😑 مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی... fall=pv
gahanameyakhzadeham مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 134 اگر از ژلیت استفاده میکنید تیره هستش باید لیزر برید برای موهای زائد لیزر خیلیییی رفتم ولی لعنتی تاثیر نداره مدت کوتاهی مو های زائد میرن موهای خودم کم پشت بودن هنوزم همونن
__tahsirinazgol عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 3777 زیرش خیلی خیلی پایین ناحیه تناسلی دورشه منکه شکمو نگفتم 😑 واژنو میگی دیگ
gahanameyakhzadeham مدیر استارتر عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 134 ن ربط نداره من خیلیارو دیدم ژیلت نمیکشن اما تیرس بخش رحمو نگفته ناحیه تناسلیو گفت پس مال همه تیرس خیالم. راحت باشه😂🤭
duff_middle_east عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2498 واژنو میگی دیگ خو اره این میگ تیرس اونجا وایسه اکثر تیره تر از جاهای دیگس خود واژنو ک ژیلت نمیکشن مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی... fall=pv
duff_middle_east عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 2498 پس مال همه تیرس خیالم. راحت باشه😂🤭 اره حتی کره ایا خیالت راحت مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی... fall=pv