یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره خب اگه پولی باشه برای سرمایه گذاری که بهتره ادم به اسم خود بچه باز کنه
بنظر من همیشه پول هست ما همش به یه عدد گنده فکر میکنیم اگه که هرچقدری که هست براش پس انداز کنیم یه سود مناسب هم بیاد روش خب میتونه یه گوشه از اینده اون بچه رو بهتر کنه
من رفاه حساب باز کردم بديش ب اینه دفترچه ایه کارت نمیدن
سلام دوست عزیز،زیپاد یه اپلیکیشن خیلی راحت و امنه برای افراد زیر18 سال ،کاملا غیرحضوری ورایگان ،میتونید برای فرزندتون حساب باز کنید و کارت بانکی به اسم خودش بگیرید توش میتونی پول توجیبی رو بهصورت خودکار واریز کنیدو همزمان تراکنشها رو نظارت کنی و قلک هم براش درست کنیدو هر ماه یه مبلغی واریز کنید.در ضمن از قلک سود آوری وتسهیلات هم میتونید استفاده کنید
دیگه تصمیم براین شد که حساب باز نکنمیکی از کارتای خودمو گذاشتم واسه دخترم یکم که جمع شد برم طلا بخرم
سلام دوست عزیز،زیپاد یه اپلیکیشن خیلی راحت و امنه برای افراد زیر18 سال ،کاملا غیرحضوری ورایگان ،میتونید برای فرزندتون حساب باز کنید و کارت بانکی به اسم خودش بگیرید توش میتونی پول توجیبی رو بهصورت خودکار واریز کنیدو همزمان تراکنشها رو نظارت کنی و قلک هم براش درست کنیدو هر ماه یه مبلغی واریز کنید.در ضمن از قلک سود آوری وتسهیلات هم میتونید استفاده کنید