2777
2789
عنوان

بازم ی چیز مشکوک دیدم و مطمئن تر شدم به خیانتش 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 26 پست
چرا شوهرت خنگ فرض کرده تو رو ؟ اون دختره دیگه چه بی حیایی هست که با یه مرد متاهل بچه دار ریخته روی ...

اینقدر بی ارزش و خوار هستن که بخاطر دو هزار پول همه کثافط کاری اي میکنن 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین فعلا سکوت و مدرک گرفتن و مطمعن شدن از حست شاید اشتباه کنی هرچند همه شواهد میگه یه چیزی هست&nbs ...

دیروز ی رسید کافه هم دیدم 

تاریخش واسه همون روزی هست که سرکه خریده 

میخوام برم از آشغالا پیداش کنم ساعتش رو ببینم. 

آره  اصلا به روش نیاوردم

چقدر سخته اینجوری،مجبور باشی چیزی نگی به روت نیاری درحالی که از درون، قلبت هزاران تیکه شده  ،لعنت به هرچی موجود دوپای خیانت کار کثافته ،حیف اسم  انسان که آدم بخواد روی اینا بزاره 

چقدر سخته اینجوری،مجبور باشی چیزی نگی به روت نیاری درحالی که از درون، قلبت هزاران تیکه شده  ،لع ...

خیییییییییییییلی 😔

گاهی وقتا از خودم بدم میاد بخاطر این رفتارم 

ولی مجبورم 😭

چقدر سخته اینجوری،مجبور باشی چیزی نگی به روت نیاری درحالی که از درون، قلبت هزاران تیکه شده  ،لع ...

اره خیلی سخته.

انشالله واسه هیچکی پیش نیاد.

اینجور زنها که زندگی افراد متاهل رو خراب میکنن خیلی پستن.

از اون پست تر هم (بنظرمن)مردهای متاهلی هستن که با اینکه خودشون زن وبچه دارن ،میرن دنبال هوس و اصلا به زندگی و زن خودشون راضی نیستن.

یکی نیست به اینها بگه اگه راست میگین و جربزه دارین،بجای مخفی کاری و عذاب دادن زنتون،حق و حقوقشو تمام و کمال بدین و درکمال احترام جدا بشین بعد برید دنبال کثافت کاری.

حالا همینها وقتی حرف(خدانکرده )طلاق میشه ،چنان مظلوم و پاک و عاشق و پایبند زندگی خودشونو جلوه میدن و انکار میکنن که بیا و ببین.

قانون و قاضی و دادگاه هم که همیشه طرف مردهاست.

خیییییییییییییلی 😔 گاهی وقتا از خودم بدم میاد بخاطر این رفتارم  ولی مجبورم 😭

عزیزم بازم از صمیم قلب دعا میکنم که انشالله شکت اشتباهه و همسرت مرتکب خیانت نشده باشه.

ولی اگه خدانکرده برات ثابت شد که یه چیزی هست،صبور باش و با نقشه برو جلو و حساب شده عمل کن و دلیل و سند و مدرک جور کن.بعد قانونی اقدام کن و رسواشون کن.

تو یه فیلمی برای خانمه این مشکل پیش اومد ،خیلی شکست و داغون شد اما تصمیم گرفت در قبال ضربه ای که بهش زدن؛ازشون انتقام بگیره.اول از همه با یه وکیل مشورت کرد و درخواست طلاق داد(هرچند قانون اونا مثل اینجا ضدزن نبود) و در قدم بعدی تو فاصله زمانی که درخواست طلاق بدست مرده برسه،طبق نقشه یه خونه اجاره کرد و وسایل و بچه اشو از خونه شوهره برد بیرون و همون شب جابجایی هم تویه مهمونی بزرگ شوهرش و اون زن پست رو رسوا کرد .آخ دلم خنک شد

عزیزم بازم از صمیم قلب دعا میکنم که انشالله شکت اشتباهه و همسرت مرتکب خیانت نشده باشه. ولی اگه خدان ...

تصمیم دارم ی روز بچه ام رو بدم به کسی 

و برم محل کار دختره و تعقیبش کنم و آدرس خونشون رو گیر بیارم 

شاید ی چیزی دستگیرم شد 

مدرک اگه عکسی فیلمی چیزی باشه بهتره تا چت و..