یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
خانوادمم هنوز نرسیده منو سین جین میکنن، داد زدم سرشون انقد هنوز از راه نرسیده سوال پیچم نکنین خراب ک ...
منو بگو ک بعد ۸ جلسه اموزش دیروز باشوهرم رفتم تمرین ، سر سه راهی فرمون نچرخوندم و رفتم لاین مخالف و کوبیدم ب یه ماشین😭😭😭😭شوهرم دادمیزد ترمز کن و من از هولم هم گاز فشار دادم هم کلاج ولی ترمز نتونستم... حالم خیلی بده کلی ب خودمون و اون ماشین خسارت زدم. ازدیروز گریه میکنم بخاطر حماقتم😪😪😪 خوشحال باش جای من نیستی
منو بگو ک بعد ۸ جلسه اموزش دیروز باشوهرم رفتم تمرین ، سر سه راهی فرمون نچرخوندم و رفتم لاین مخالف و ...
طفلک اون ماشینه
گواهی نامه ندارید واسه چی میرید بیرون
مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
منو بگو ک بعد ۸ جلسه اموزش دیروز باشوهرم رفتم تمرین ، سر سه راهی فرمون نچرخوندم و رفتم لاین مخالف و ...
آخ، درکت میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭، به افسر گفتم عقب جلو کنم درست شه، داد زد که نمی دونم این چه قانونیه برا خودتون درست کردین، این دیگه درست نمیشه راه بیفتید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭