2777
2789

برا اولین بار رفتم آزمون تو شهری، همه چی درست بود ولی بخاطر یه پارک دوبل که یکمی فاصله کمتر بود رد شدم 😭😭

بقیه پیچش به لاین مخالف داشتن، فرق سمت راست و پیچش رو نمی دونستن، ولی من همه رو درست و روون انجام دادم آخر سرم اینجوری 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بار اول همه رو رد میکنن بابا

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
به فدای چشم مستت  سر خم می سلامت، شکند اگر سبوی پاشو آهنگ بذار برقص

خانوادمم هنوز نرسیده منو سین جین میکنن، داد زدم سرشون انقد هنوز از راه نرسیده سوال پیچم نکنین خراب کردم گند زدم 😭😭😭😭😭😭😭

بخاطر رفتار بدم با خانوادمم حالم بده 😭😭😭😭😭😭

خانوادمم هنوز نرسیده منو سین جین میکنن، داد زدم سرشون انقد هنوز از راه نرسیده سوال پیچم نکنین خراب ک ...

پس گریه کن سبک میشی

آروم میشی

این که داد زنی نشون میده قبلا در این طور موارد خوب تا نکردن باهات 

مثلا سوالات بی خود، پیشنهاد های بی ربط،  تمسخر. نمی دونم این جوری می کردی اون جوری می کردی

یعنی اخلاقت اصلا تند نیست

خانوادمم هنوز نرسیده منو سین جین میکنن، داد زدم سرشون انقد هنوز از راه نرسیده سوال پیچم نکنین خراب ک ...

منو بگو ک بعد ۸ جلسه اموزش دیروز باشوهرم رفتم تمرین ، سر سه راهی فرمون نچرخوندم و رفتم لاین مخالف و کوبیدم ب یه ماشین😭😭😭😭شوهرم دادمیزد ترمز کن و من از هولم هم گاز فشار دادم هم کلاج ولی ترمز نتونستم... حالم خیلی بده کلی ب خودمون و اون ماشین خسارت زدم. ازدیروز گریه میکنم بخاطر حماقتم😪😪😪 خوشحال باش جای من نیستی

منو بگو ک بعد ۸ جلسه اموزش دیروز باشوهرم رفتم تمرین ، سر سه راهی فرمون نچرخوندم و رفتم لاین مخالف و ...

طفلک اون ماشینه

گواهی نامه ندارید واسه چی میرید بیرون

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
منو بگو ک بعد ۸ جلسه اموزش دیروز باشوهرم رفتم تمرین ، سر سه راهی فرمون نچرخوندم و رفتم لاین مخالف و ...

آخ، درکت میکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭، به افسر گفتم عقب جلو کنم درست شه، داد زد که نمی دونم این چه قانونیه برا خودتون درست کردین، این دیگه درست نمیشه راه بیفتید 😭😭😭😭😭😭😭😭😭