2777
2789
عنوان

باطل کردن سردی و سنگینی

294 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من چند نفر بهم گفتن طلسم داری و شروع به خواندن سوره بقره کردم اما مدام سرفه میکنم ، کسی تجربه مشابهی داره ؟ یا سرفه بخاطر بیماری می‌تونه باشه ؟ اینم بگم علایم دیگه ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور و چند بار  آخه خیلی طولانیه این سوره  تو قرآن ما ۷۷ صفحس

من   تقریبا  دوماه هرشب میخوندم بجز ایام پری  

بعضیا میگن  تا 30 شب بعضیا میگن 40 شب  

فقط شنیدم هر شب باید کاملش بخونن  

توو خونه ای که سوره بقره  تووش خونده بشه شیطان تا سه روز نمیتونه بره  سمت اون خونه  

در حسرت تپل شدن🥺
چطور و چند بار  آخه خیلی طولانیه این سوره  تو قرآن ما ۷۷ صفحس

اوایلش سخت به اواسط ماه که میرسه پنج ده دقیقه میخونیش امتحان کن همه همینطورن اوایل براشون سخت

الهی از ما آهی و از تو نگاهی
 راستش من حافظ کل بودم یادم رفته اما نهایتش یکساعت و ربع بشه چون زمان حفظمون تا ده جز یه روز میخوندیم برام سخت نیست UOTE=280548973]چطور و چند بار  آخه خیلی طولانیه این سوره  تو قرآن ما ۷۷ صفحس[/QUOTE]

اون انرژی منفی میخواد از طریق سرفه های ممتد مانع خوندنت بشه ادامه بده با توکل بر خدا قبل شروع یه عسل ...

ممنونم چون من هفته پیش که کرونا داشتم آنقدر سرفه نداشتم البته نمیدونم همون بیماریه یا تموم شده اما برام سوال بود چون هیچ کرونایی که می‌گرفتم آنقدر طولانی و سخت نبود و شش جا سرکتاب های مختلف باز کردم همه گفتن طلسم و خودم هم احساسش میکردم حتی اشخاص روحانی بهم گفتن