سلام بچه ها من چند نفر بهم گفتن طلسم داری و شروع به خواندن سوره بقره کردم اما مدام سرفه میکنم ، کسی تجربه مشابهی داره ؟ یا سرفه بخاطر بیماری میتونه باشه ؟ اینم بگم علایم دیگه ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راستش من حافظ کل بودم یادم رفته اما نهایتش یکساعت و ربع بشه چون زمان حفظمون تا ده جز یه روز میخوندیم برام سخت نیست UOTE=280548973]چطور و چند بار آخه خیلی طولانیه این سوره تو قرآن ما ۷۷ صفحس[/QUOTE]
اون انرژی منفی میخواد از طریق سرفه های ممتد مانع خوندنت بشه ادامه بده با توکل بر خدا قبل شروع یه عسل ...
ممنونم چون من هفته پیش که کرونا داشتم آنقدر سرفه نداشتم البته نمیدونم همون بیماریه یا تموم شده اما برام سوال بود چون هیچ کرونایی که میگرفتم آنقدر طولانی و سخت نبود و شش جا سرکتاب های مختلف باز کردم همه گفتن طلسم و خودم هم احساسش میکردم حتی اشخاص روحانی بهم گفتن