2777
2789
عنوان

وای امروز خیلی روز بدیه 😭😔

1934 بازدید | 148 پست

امروز از صبح که بلند شدم همینطوری اتفاق بد خبرای بد چیکار کنم 😭😭 

میشه دعا کنید لطفاً 🥺🥺 

کاش حداقل تا آخر روز باز خبر بد نیاد 

آخه مگه میشه سر صبح انقد حال آدم بد بشه 😔😔

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میششه مث من🫠

ک باز عمه م میخواد عید امسال رو مثل ۳سال پیش خراب کنه🤐

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

منم. خواب های بدی دیدم انشالله هرچی خیرهست برات پیش بیاد

وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه!   من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته  اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی
چی شده عزیزم

سر صبحی حالم خراب شد 😭 

یه اتفاق بد افتاد سر صبح با شوهرم دعوام شد 🥺

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منم. خواب های بدی دیدم انشالله هرچی خیرهست برات پیش بیاد

ایشالا گلم ،🥺

همین؟

اخه خبرشم خیلی بد بو شاید کل عید زهر مارم بشه 🥺🥺😔😔

چیشده عجق خودم بگوبینم منم انقد حالم خوش نیست داداشمم گیر داده از دیشب برم خرید باهاش

عید زهر مارم شد😢🥺

اخه خبرشم خیلی بد بو شاید کل عید زهر مارم بشه 🥺🥺😔😔

انشالله چیزی نیست خونسردیتو حفظ کن مامردا هممون بعضی جاها خیلی غر غرو و رو مخ میشیم

خودت میدونی همونی که خودت میزنی مال خودمه