2777
2789
عنوان

لباس عید چی بخرم نظر بدین بهم؟؟

525 بازدید | 16 پست

سلام عزیزای من بچه ها میشه راهنماییم کنین چی بخرم چه تیپی بزنم

نه لاغرم نه چاق..معمولی هستم قدمم متوسط فقط باسنم خیلی خیلی صافه دلم میخواد یه لباسایی بخرم که این مشخص نباشه من واقعا ناراحتم مثلا مثال میزنم منظورم اینه که قبلا مانتوی جلوباز میگرفتم و بلند دیگه کوچیکی باسن مشخص نمیشد

الانم در کل ازتون مشورت میخوام تیپ اسپورت بزنم لش یا چی من دوس دارم خوشتیپ باشم 

حس میکنم هیچی بهم نمیاد زیادم لباس نمیخرم که حرفه ای باشم هنوز کشف نکردم که چی میاد بهم😅

ممنون میشم کمکم کنید

اسمم لاله هست ولی لال نیستم

یه کتونی ونس

شلوار جین ذغالی بوت کات

کت اسپرت

یه شال که به رنگ کتت بیاد

یه کیف کوشولو🤗

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه کتونی ونس شلوار جین ذغالی بوت کات کت اسپرت یه شال که به رنگ کتت بیاد یه کیف کوشولو🤗

باور میکنی بوت کات ونس اصلا نمیدونم اینا چیه😂🤦🏼‍♀️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی بوت کات ونس اصلا نمیدونم اینا چیه😂🤦🏼‍♀️❤️

بزن اینترنت عزیز دلم منم اول نمیدونستم 😂

شلوار لی دمپا میشه بوت کات کتونی هم مدلاشو تو گوگل سرچ کن ببین 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اگه تو سلیقتونه کتونی لژ دار یا ال استار یا جردن

شلوار بگ ذغالی 

دورس ساده یا بادی ساده

مانتو اسپرت کتی ولی نسبتا بلند 

یه کیف مینیمال که تیپتون رو تک میل کنه 

نسبت به تم و رنگ وسایلتون هم شال انتخاب کنید 

بارم هم کمک خواستید تگم کنید🦋🤍

اگه تو سلیقتونه کتونی لژ دار یا ال استار یا جردن شلوار بگ ذغالی  دورس ساده یا بادی ساده مانت ...

مرسی قشنگمممم چشم..این مده امسال؟؟چون یه دوست دیگه هم همینو پیشنهاد داد

ببخشیدا ولی بوت کات خیلی جذبه و باید باسن تون نسبتا بزرگ باشه پس مناسب تون نیست 

البته هر جور میل خودتونه ولی مام استایل یا بگ عالین بگ که خیلیم بهتره البته اسلش لی یا طرح لیم بد نیست 

حالا بازم به سلیقه خودتونه من فقط گفتم.... 

مرسی قشنگمممم چشم..این مده امسال؟؟چون یه دوست دیگه هم همینو پیشنهاد داد

اره تا حدودی اگه مشکلی ندارید با رنگ پوستتون ست کنید امسال رنگ قرمز پرشین و تناژ های سبز نسبتا تیره رنگ سال شده و کتونی لژ دارم خیلی مد شده و ونس البته گردنم زیاد شده چون با مانتو کتی خوب میشه

اره تا حدودی اگه مشکلی ندارید با رنگ پوستتون ست کنید امسال رنگ قرمز پرشین و تناژ های سبز نسبتا تیره ...

پارسال یه شلوتر دمپا پارچه ای خوشگل گرفتم دلم میخواد ی مانتو کتی خوشگل بگیرم رنگی خاکستری کمرنگه مانتومو چ رنگی بگیرم که بهش بیاد

پارسال یه شلوتر دمپا پارچه ای خوشگل گرفتم دلم میخواد ی مانتو کتی خوشگل بگیرم رنگی خاکستری کمرنگه مان ...

با قرمز پرشین یا سبز زیتونی خیلی خاکستری جلوه میده چون که با رنگ نود باید یه رنگ جیغ بپوشید خیلی خوب میشه.....