2777
2789
عنوان

میشه نظربدین

70 بازدید | 14 پست

من مستاجرم و فقط ی پرایدداریم شوهرم ی زمانی برشکست شد هیچکس جز برادرش کمکمون نکردن اون موقع هم من ازشانس بارداربودم روزای سختی گذراندیم صاحب خونه انداخت بیرون.... پدرشوهرم هیچ کمکی نکرددرصورتی ک می‌تونست بکنه دریغ کرد اصلا مهم نیست بعدالان ک همسرمن کارش شکرخداخوب شده آیا درسته از هر طریقی از همسرم پول می‌کنه و همسرمنم میده واقعا به روش بیارم ک میفهمم و واقعا من راضی نیستم از زندگیم میزنه میده ب اون درحالیکه داره و زرنگی می‌دونه کارشون .کارهمسرم خوبه منظورم این نیست ک پول پارومیکینم ولی خب شرایط بهترشده

سلام عزیزم خداروشکر که خوب شده انشاالله همیشه خوب باشه 

خب اگه دیدی از حد میگذره میتونی بگی درسته که ی زمونی براتون کمک حال بوده ولی دلیل نمیشه که الان بخاد هی و هی پول بگیرع

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خداهم راضی نباشه بخدا روزایی بود توخونه هیچی نبود فقط الان موندم ب همسرم بگم بااین حرفا باع ...

بگو ولی بدون که فایده نداره اگه شوهرت مثل مال من باشه به کارش ادامه میده تجربه مشابه دارم

سلام عزیزم خداروشکر که خوب شده انشاالله همیشه خوب باشه  خب اگه دیدی از حد میگذره میتونی بگی در ...

الان ب همون برادرشوهرم ک کمک حالمون بود بیست میلیون قرض داده اصلا چیزی نمیگم چون خیلی دستمون رو گرفت ولی حروم پدرشوهرم باشه 

ن اصلا کمک حال نبوده هیچوقت دریغ از ی هزار تومنی برادرشوهرم کمک حالمون بود

خبب من فک کردم برادر شوهرت پول میخاد 

خب نه ندین تذکر جدی بده

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
حق داری.ولی اگر مرد بخواد بفهمه با یبار گفتن میفهمه.ولش کن چشمتو رو کاراش ببند حداقل بینتون بهم نخور ...

ن تا حالا هیچی نگفتم ولی واقعا خیلی خدانشناسه حالم داره ازشون بهم میخوره