2777
2789

چون خودم کارم همینه اکثرا هم راضی بودم از خریدام

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ست قابلمه گرفتیم پر از خط و خش بود یکیشون 

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

اگر یکی ناراضی باشه چیکار میکنید؟

برای مشتریم؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

خدایی گفتم  اگر من  بگم  این  حرف  را میگن  وسواسی  هستی 

من  به  خودشون  هم  گفتم 

کیفیت  پارچه  با  اون مدل  سازگار نبود 

کیفیت  ارسالش اصلا  خوب  نبود 

با  اینکه من از مزون  اصلی  هم  خرید کردم 

اصلا  خدمات  به مشتریان  مجازیش  ون  هم  خوب  نبود 

یعنی  جواب  نمی  ده 

بعدش که پول واریز کردی 

اون  بخیر وتو بسلامت 

تنها تجربم اینه ک تاحالا خرید اینترنتی نداشتم 

خیلیا الان دارن ولی من نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
فکر کنم بد متوجه شدم. شما خریدارین یا فروشنده؟

هم فروشنده ام هم خودم اینترنتی خرید میکنم

خدایی گفتم  اگر من  بگم  این  حرف  را میگن  وسواسی  هستی  م ...

منم برام مانتو فرستادن نخی و خیلی بور.بهشون میگم بهم میگن شما از پارچه هیچی نمیدونید این پارچه ترکه😐

اگر پارچه ملحفه گرفته بودم بهتر از این بود

من همونیم که بیشتر از همه اهمیت میدم و  از همه بی اهمیت ترم
تنها تجربم اینه ک تاحالا خرید اینترنتی نداشتم  خیلیا الان دارن ولی من نمیدونم چرا نمیتونم اعتم ...

خوب میکنی.منم دیگه خرید نمیکنم

۸۲۶ تومن ۳ماه پیش خرید کردم ولی برام ارسال نکرد! هیچ‌کاریم تکردم جز دعوا و بگو مگو

برید پلیس فتا.بیشتر مواقع پولتون رو میتونن برگردونن

۸۲۶ تومن ۳ماه پیش خرید کردم ولی برام ارسال نکرد! هیچ‌کاریم تکردم جز دعوا و بگو مگو

قلب من ایست گرد بااین رقم🥲حدالعنتشون کنه تو این اوضاع چجوری دلشون میا

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
هم فروشنده ام هم خودم اینترنتی خرید میکنم

اگر مشتریتون ناراضی باشه چیکار میکنید؟براتون مهمه که راضیش کنید