2777
2789

بچه هامن نمیدونم علائم افسردگی چیه، من دوماهی میشه این حالات رودارم، بی حوصله، اصلا دلم نمیخوادکارخونه روانجام بدم انگاراسلحه گرفتن روسرم که کاراموکنم، همش دلم میخوادتنهاباشم، فقط فکرکنم، حتی حوصله عزیزترین کسم هم ندارم بازارمیرم دلم میخواد زودبیام خونه، نصف شب ازخواب بیدارمیشم دیگه خوابم نمیبره

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا وشکر عزیزم، یعنی افسرده شدم؟ 😢

فک کنم اره ولی اینو بدونید فقط خودتون میتونید حالتونو بهتر کنید.من باخدا خیلی حرف میزدم به یه نقطه ویه مشکل فکر کردن حال ادمو خیلی بد میکنه سعی کنید رویه مشکل تمرکز نکنید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فک کنم اره ولی اینو بدونید فقط خودتون میتونید حالتونو بهتر کنید.من باخدا خیلی حرف میزدم به یه نقطه و ...

مشکل من فقط سردی شوهرم هست، توزندگی مشکل زیادداریم ولی مهمش اینه کلا غریبه شدیم باهم، فقط تویه خونه باهم زندگی میکنیم

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
مشکل من فقط سردی شوهرم هست، توزندگی مشکل زیادداریم ولی مهمش اینه کلا غریبه شدیم باهم، فقط تویه خونه ...

نمیشه ببریدش دکتر درمان داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واقعاً 😣چکا کنم؟ هر کاری میکنم حالم خوب نمیشه اگه شوهرم دوستم داشت حالم خوب بود

تنها راهش ارداه داشته باشی بتونی کم کم روال زندگیتو تغییر بدی.

هیچ کس نمیتونه به آدم افسرده کن کنه مگه خودش بخواد

من مامانم یه مدت افسرده شده بود، کلی دکترای خوب بردیمش همه دورش بودیم اما بی فایده، التماسش میکردیم یه تفریح کوچولو قبول نمیکرد.

اخرش متوجه شد داره جسم و روحش هر دو نابود میشه.

تصمیم گرفت و شروع کردن به تغییر.

اوایل روزی ۱ ساعت بیرون میبردیمش، کم کم ساعتش بیشتر شد. استخر هفته ای ۲ بار، خونه فامیل شب نشینی میرفتیم.

الان خدا رو شکر خیلی خوبه.

خلاصه اینکه خودت باید بخوای وگرنه کل دنیا هم بهت محبت بکنن تا زمانی که تو ذهنت درگیری روحی داره فایده نداره.

صد البته قران خوندن هم خیلی تاثیر داره

⛔❌🚫درخواست دوستی🚫❌⛔