2777
2789

ببینید طرف مادره کلی زحمت میکشه پسرشو بزرگ می کنه کلی براش حرص می خوره گریه می کنه سختی میکشه تا اون بزرگ شه از یه طرفم پسر و مادر کلی به هم وابسته میشن . خب این وسط پسر باید ازدواج کنه یهو پسر میره و بعضی وقتا هر یه ماه به مادرش سر میزنه . بعضی عروس ها هم کلا از مادر شوهر خوششون نمیاد بهشون بی محلی می کنند . خب اینجا یه جوریه چرا یه مادر آنقدر باید برای بچه هاش زحمت بکشه که آخرش ترکش کنند؟ و بعضی هاشونم انگار نه انگار . میدونم قانون طبیعته ولی خیلی بی انصافیه به نظرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای دخترم همینطوره

این همه سال زحمت بکش آخرش پسره میاد برش میداره میره

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

کی گفته باید ترک کنن دخترا هم ازدواج میکنن ولی مادرشونو ترک نمیکنن چرا چون مادر یه دختر هیچ موقع از داماد بدش نمیاد با پسراش براش نقشه نمیکشن دوس دارن داماد رو دخالت نمیکنن تو زندگی دختر جدا نمیشن ولی مادرشوهر برعکسه

منم قبول دارم واقعا قبل بچه دار شدنم نه ولی الان با جون دل قبول دارم چون واسه مریضیه پسرم شب و روز اشک ریختم و کل موهامو سفید کردم و خیلی زحمت کشیدم تازه دو سالش نشده مادربودن فرق داره با همه چی اصلا مادر یه چیز دیگست والان با مادرشوهرش رابطم عالیه

من یه مادر شوهرم 

بله واقعا سخته  

ولی خوشحالم که پسرم سرو سامان گرفته وبا کسی که دوسش داره زندگی میکنه   در هفته 2بار بهم سرمیزنن واحتراممو دارن خداراشکر عروسم دختر عاقل ومهربونیه  وکاری به رابطه من وپسرم نداره  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔