2777
2789

مشکل من اینه به خاطر موقعیت خانوادم و خودم خواستگار با شرایط خوب زیاد معرفی میشه

ولی من خیلی معمولیم به لحاظ ظاهری

میان جلسه ی اول یا دوم تموم میشه میرن...

دیگه خسته شدم از خدشه دار شدن غرورم و حس پسندیده نشدن....

دنبال ذکر و دعاییم مشکلم حل بشه😔

یکی بیاد بتونم بهش تکیه کنم و واقعا منو دوس داشته باشه

عمیقا نیاز دارم دوست داشته بشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع اش که بشه خدا جور می‌کنه نگران نباش توکلت به خدا باشه ❤

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞  

مگه خودشون چه شراطی ایده الی دارن

یکی دوتا نیس که بشینم تعریف کنم

هر شرایطی که یه مرد برای آیده آل بودن نیاز داره

ولی من انقدر زخم خوردم متنفرم از خواستگار هر بار یکی میخواد بیاد لرز میشینه به وجودم که باز میان منو نپسندن

بعضی ها شرایط  و ملاک های خاصی برای خودشون دارن ملاک های مثلا قد فلان و رنگ پوست فلان و پوشش فلان و ...  برای همینه که همچین چیزی پیش میاد ، 

فکر نکن که مشکل از شما هست نه اصلا  !! 

قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری 

حتما شایستگی شما رو نداشتن 

بالاخره دختر همینه دیگه آنقدر میرن و میان تا اونی که قسمت هست بشه 

درسته آدم یه جاهایی خسته میشه و ناامید ولی خب روال همیشه این بوده و هست عزیزم 

خدا بزرگه 

۞ اللَّهُمَ‏ نَوِّرْ بِکِتَابِکَ قَلبی، وَ اشْرَحْ لی مِن صَدْرِی، وَ أَطْلِقْ بِهِ لِسَانِی بِحَوْلِکَ‏ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ‏ الْعَلِیِ‏ الْعَظِیمِ‏ ۞