سلام بچه ها.خوبید.دلم خیلی گرفته بود دقیقا نمیدونم چرا.ینی دلیل زیاد داره ها ولی نمیدونم برای دین حال بدم کافیه یا نه.
من شاغلم از بیرون که میام تازه به درس بچه اا برس و ...الانم که خونع تکونی بهش اضافه شده.شوهرم هم این چند وقت ینی دست به سیاه و سفید نزد و اصلا کمک نکرد.حالا خودش تو مسائل مالی از من کمک میخاد و من امسال خرید بچه هامو انجام دادم.خودشم خرید کرد ولی من برای خودم یه روسری هم نخریدم.هنوز حقوقمو نریختن که برم خرید.از طرفی هم وقت نداشتم همش در حال نظافت خونه بودم.از سر کار که میاد باید خوابشو داشته باشه استراحتشو بکنه بعد که از خواب بیدار میشه انقدر دیره که تا تکون بخوریم همه کارامون میمونه.
الان باید یه تکه چوب برا کمد دیولری میخرید انقدر دست دست کرد اخرم کنسلش کرد.قرا بود برا بالکن که نرده داره شیشع بزنه چون خیلی خطرناکه پسرم میره میفته انقدر دست دست کرد و امروز و فردا که اخرم اونو کنسل کرد.قرار بود کارگر بیاریم خونه را تمیز کنیم که من گفتم حالا که میگی ندارم پول کارگرو بده روتختی با کمک هم دیوارا را تمیز کنیم که نه تنها کارگر نیومد و اصلا کمک هم نکرد الانم میگه پول ندارم روتختی بخرم.بذار بعد تعطیلات.
دیروز رو سرامیک لیز خوردم و پشتم اسیب دید نمیتونستم راه برم خودش دید با درد همه کارا را انجام دادم ولی اصلا کمک نکرد.بلکه ظهر با خیال راحت خوابید.واقعا این کاراش اذیتم کرده.
میدونم مشکل از خودمه که انقدر وا دادم ولی بازم دست خودم نیست.فقط دلم خیلی گرفته