2777
2789

بچه ها سه روز پیش اینا کامپوزیت کردم حالا زبونم حس میکنم جانمیشه دهنم...همش یا بین فک و بالا وپایین وسط دندونامه زبونم یا از دندونام بیرونتر...چرااینجور شدم..نوک زبونم همش لای دوتا دندونامه...موقع خاب زبونم از دهنم بیرون میمونه☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️😂😂😂😂

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ببخشید ولی خندم اومد

ببینی خواهرم ظهر خواب بودم میگ ازت ترسیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
عزيزم راضي هستي؟ منم خيلي دوستدارم انجام بدم دندونام رديف و صافه ولي خيلي زرده 

من دندونام یکم بافاصله بودن...خودم خوش قیافم ن اینک زشت باشما البته خیلی هم قیافه رویایی اینا ندارما ولی میگن خوب شدههه..اما خودم عین چی پشیمونمممم...اصن خوشم نمیاد...خیلیی هم درعذابم همش مسواک دستمه و قید خیلی چیزای خوشمزه رو زدم...خیلی پشیمونم

خیلی دلم میخواد موقعه خاب ببینمت😂😂😂😂😂دارم از تصورش جر میخورم😂😂

حالا خاب هیچچچچ....توبیداری زبونم سر میشه یهو میبینم نیم ساعته بین دوتا دندونامه😑😑😑🤦🤦🤦

من دندونام یکم بافاصله بودن...خودم خوش قیافم ن اینک زشت باشما البته خیلی هم قیافه رویایی اینا ندارما ...

اي بابا ادم كلي هزينه كنه بعد راضي نباشه؟ يعني برگردي عقب انجام نميدي؟ چقدر دادي؟

اي بابا ادم كلي هزينه كنه بعد راضي نباشه؟ يعني برگردي عقب انجام نميدي؟ چقدر دادي؟

بخدا نه انجام نمیدادم...سی تومن..خیلییم پشیمونم

😂😂😂😂😂عجب گرفتاری شدی😂

میگن خوشگلی دردسر داره اما نه انقد که زبونمو گازبگیرم😑