2777
2789
عنوان

خوشبحالتون ماشین دارین🙃🙃...

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 91 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشین بابای منم از جلو در دزدیده بودن بعد چهل روز پیدا شد از یه شهر دیگه

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
هم قفل پدال داشت هم فرمون

چجوری برد

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
به آگاهی گزارش دادیم

انشالله پیدا میشع

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

عزیزم قفل فرمون وقفل پدال نمیزنین؟ 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
ما همیشه قفل پدال میزنیم  شمام. قفل می‌زنید  انشالله پیدا میشه عزیزم

زده بودیم همیشه آیت الکرسی میخونم موقع پیاده شدن اینبار نخوندم دزدیدن

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
به آگاهی گزارش دادیم

همین ماشینتو برای بار دوم دزدیدن. یا یه ماشین دیگ داشتی قبلا!!

تا ابد عاشقتم زندگیم 🥲   یه روز میرسه ک خودمو گم میکنم تو آغوشت. و اون روز زیاد دور نیست 🖤🩶🥲
هم قفل پدال داشت هم فرمون

واقعا قلارو باز کردن🤕

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

ما که اصلا نداریم  طلاهامون با هزار و یک بدبختی فروختیم  با کلی قرض برا بابام ماشین گرفتیم   که داییام اومد انقدر عیب رو ماشین گذا‌شت   که بابام دلسرد شد همش  میگفت شماها من نزاشتین برم یه ماشین خوب بخرم درصورتیکه  توو 50 سال عمرش نتونست ماشین بگیره  با تلاشای  منو خواهرم. با کلی  گریه   و قهر  راضی به ماشین خریدن شد  داییم ماشینمون تمام قسط فروخت به دوستش پولشم  دوسال پیش شد 37 میلیون الان با 37 میلیون موترم نمیشه خرید  دیگه طلاهامونم نداریم  😭😭😭😭😭😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺