2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد😭😭

294 بازدید | 9 پست

یه پیراهن دادم به خیاط ،خیلی کوتاه دراورد،حتی پشتش هم یه نمه کوتاه تر از جلو شده،به نظرتون چیکار میشه کرد 😭😭😭

خیلی خوشرنگ بود پارچه اش

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

عکس

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

پارچه اش کرپ باربی هست ،رنگ سرخابی 

زیرشو چیکار کنم ۵ سانت بلند تر بشه راهی داره؟

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همچین رنگی ،استینش کوتاه تره ،با کمربند نقره ای میخوام بزارم

ببربزن توسرخیاط والا    

دو روز دیگه عیده ،چه غلطی میخواد بکنه😭

الان بالای زانومه ،میخواستم رو زانو باشه،چون میخواستم با جوراب شیشه ای شاینی رنگ پا بپوشم ،الان سختم میشه اونقدر کوتاه،

دو روز دیگه عیده ،چه غلطی میخواد بکنه😭 الان بالای زانومه ،میخواستم رو زانو باشه،چون میخواستم ...

یه خرج کاری ده سانتی  کع قشنگ یاشه دگمه فروشی  دارن  میتونی یرای لبه های پایینش بزنی پارچتوهمرات ببر لوازم خیاطی فروشی 

یه خرج کاری ده سانتی  کع قشنگ یاشه دگمه فروشی  دارن  میتونی یرای لبه های پایینش بزنی ...

اهان فردا ببرم ببینم چی میگن