2777
2789
عنوان

طرز رفتار درست با مادر شوهر و خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم عزیزم من دارم درس میخونم میشه خودت بیایی درس کنی از حرفم جا خورد نمیدونم درست گفتم یا ن

خوب گفتی حال کردم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

بگو چشم امر دیگه ای نیست؟؟؟هرجوری شده میخان کار بکشن از ادم

بعضی ادما‌..

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
یا خدا.  عروس وظیفه های نداره که بره کمک!  

حالا این خانوم ک درس دارن عذرشون موجه. من اصلا موافق کار عروس تو خونه مادر شوهر نیستم. ولی چطور ی مشکلی براشون پیش میاد مخصوصا مالی عروس خانوم فورا به شوهرش میفرمایند برو از پدر و مادرت کمک بگیر به خانواده خودش اصلا نمیگه. نگو که دارن به پسر خودشون کمک می‌کنند همین کمک کردن ی فشار عصبی از رو عروس بر میداره. اونجا فامیل شوهر خوبن به کمک کردن میرسه عروس وظیفه ای نداره میشه بگید عروس کی و کجا وظیفه داره من متوجه بشم؟!؟!! 

الان یه تایپک زدی چند ساعت وقتت میکیزه که نظرات بخونی جواب بدی درس نداری مگه یا فقط برا یه لقمه غذا درس داری

کاربر جدید نیستم سالهاس اینجام درباره نام کاربریم سوال نکنید چون جوابش مشخص🙏
خودتون که غذا میخورید حالا یکم بیشتر درست کن ...سختش نکن

اصلا خودم غذا نمیخورم  شوهرم خونه نیست خودمم ی نون پنیر خیاری خوردم نهار یعنی اینقدر درسمه مهمه ک قید غذا رو هم زدم

الان یه تایپک زدی چند ساعت وقتت میکیزه که نظرات بخونی جواب بدی درس نداری مگه یا فقط برا یه لقمه غذا ...

موقع استراحت میام تایپک میخونم وقتی یچیزی زهنمو خیلی درگیر میکنه میام تایپک میزنم ک ذهنم خالی بشه ادم وقتی ذهنش اشفته باشه هیچی یاد نمیگیره منم اومدم راهنمایی بخوام شما زودجبهه نگیر جون تو زندگی من نیستی